lutfen yardimci olun....

Ayka888

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
5
0
36
Azerbaycan
merhabalar arkadaslar,lutfen bana yardimci olun.ben 05.02.2012-de adet gordum normal 5 gun,24.02.2012-de evlendim sonra 25.03.2012-de adet oldum 2 gun 3-cu gun cok az pembe lekelenme oldu bu gunde 1 defa cok koyu kahfe rengli lekelenmem oldu ama midem bulaniyor belim agriyor, goyuslerim sisdi uslari koyulasdi karincalaniyor dokununca aciyor,cok uykum geliyor karnimin asaqisinda agri oluyor midemde yandirici agri oluyor bir de en onemlisi 2 gun arka-arkaya ruyamda ikiz bebeyim oluyordu,sizce ben ustune adet goruyor ola bilirmiyim? kahfe rengli lekelenmede yerlesme kanamasi ola bilirmi? acil cvp verirseniz sevinirim.....

normal adet döngün kaç gü:34:ne bir...20 gün arayla adet olmuşsun...yeni evlendiğinden bünyende mutlaka değişiklik olmuştur..ayrıca içine boşalma oldumu canım? eğer böyle bişey varsa hamile olma ihtimalin çok yüksek...

bunlar hamilelik belirtileri de arkadasın dedği gibi içine bosalma oldu mu?????

tesekkur edrim kizlar cevap verdiyiniz icin, evet icime bosalma oldu simdi bende hic bir sey yok kan falan 2 gun cok koyu kahfe rengi leke oldu simdi karnim,belim,midem sanki adet olacakmisim gibi agriyor ama daha 25-i oldum adet peki bu ne agrisi anlamadim midem cok bulaniyor hafif basim donuyor hamile ola bilirmiyim?

Back
X