Lütfen yardımcı olun

endlessiz

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
19
2
6
35
Kocaeli
Sevgilim benden 1 yaş büyük 1 aydır birlikteyiz istanbulda okuyor ve ben henüz lisedeyim o 3 dil biliyor yazları başka ülkelerde arkadaşları var onların yanına gidiyor profosyonel basketbol oynuyor oldukça yakışıklı ve çok kültürlü biri şuan çok iyiyiz ve ben onu kaybetmrk istemiyorum sizce ne yapmalı ne yapmamalıyım lütfen yardımcı olun :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sevgili olduğunuza göre yapman gereken bir şey yok seni sevdiğini düşünüyorsan sıkıntı da yok ama onun kültürlü olması senin dil bilmemen seviye farkı var diyorsan kendini geliştirmekten başka da çaren yok

Sevgilim benden 1 yaş büyük 1 aydır birlikteyiz istanbulda okuyor ve ben henüz lisedeyim o 3 dil biliyor yazları başka ülkelerde arkadaşları var onların yanına gidiyor profosyonel basketbol oynuyor oldukça yakışıklı ve çok kültürlü biri şuan çok iyiyiz ve ben onu kaybetmrk istemiyorum sizce ne yapmalı ne yapmamalıyım lütfen yardımcı olun :/

size bunula ilgili danışıyor mu? yani gitsem kırılırmısın gibi sorular soruyor mu?

yapman gereken belli tatlım senin şuan güzelce okulunu bitirip üniversitede iyi bir bölüm kazanmaakkk ;)

Şuan gayet iyiyiz bana hiç ima yapmıyor o veçen sene bizim okulda benden 1 sene büyüktü ve ben onu hep beğenirdim bana 40 gün önce mesaj attı ve 1 aydır birlikteyiz bu eziklik duygusu beni mahvediyor :(

Şuan gayet iyiyiz bana hiç ima yapmıyor o veçen sene bizim okulda benden 1 sene büyüktü ve ben onu hep beğenirdim bana 40 gün önce mesaj attı ve 1 aydır birlikteyiz bu eziklik duygusu beni mahvediyor :(

neden eziklik duygusu hissediyorsunki sende kendini geliştir daha kaç yaşındasınki oku ögren yaşa kasma kendini bu kadar herşey olacagına varır

Ben çok okuyan araştıran bir insanım ama sanırım benim sorunum yetersizlik duygusu bu psikolojiden kurtulamıyorum :(

Back
X