Lütfen yardımcı olun

hedef 2016

Hoşgeldin hayatıma yarınım herşeyim Canım KIZIM
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2014
6.805
5.036
Merhaba,

Ben 18 ocak ta adet oldum sonra 03 şubatta

Bu zamana kadar hep düzenli oldum.. Hormon testlerim de normal çıktı.

bugün ay'ın 5 i ne zaman regli olmam lazımm acil yardımmm ...

NOT: fARKLI BÖLÜMDE HİÇ BİR CEVAP ALAMADIM..Umarım kızmazlar.

Canım psikolojik olarak etkilendiyse belki o yüzden de gecikmiş olabilir.Biz burda sana ne önersek yanlış bir şey olabilir. Hormanlarında düzgün çıkmış boşver takma kafana zamanı gelir o olur :))

akıllı tel kullanıyosan my regl diye bi program var onu indir o adet günlerini yaz gelecek adet tahmin günün çıkar programda. ben kullandığım için program bakamadım senin için.

Ne zaman olacağınızı bilemem ama 16 gün arayla 2. kez regl olmuşsunuz.
Bu normal mi acaba.
Kullandığınız ilaçların bile etkisi olabiliyor ama bir daha böyle olursa bir hekimle görüşün..

akıllı tel kullanıyosan my regl diye bi program var onu indir o adet günlerini yaz gelecek adet tahmin günün çıkar programda. ben kullandığım için program bakamadım senin için.

teşekkür ederim app store da çıkmıyor ama

Ne zaman olacağınızı bilemem ama 16 gün arayla 2. kez regl olmuşsunuz.
Bu normal mi acaba.
Kullandığınız ilaçların bile etkisi olabiliyor ama bir daha böyle olursa bir hekimle görüşün..

ilk defa böyle oldu hormon testi de normal çıktı.. şu an da 1 ay doldu zaten yani tekrar 15 gün sonra olmadım.. Ama regli ne zaman olucam merak ediyorum..

ilk defa böyle oldu hormon testi de normal çıktı.. şu an da 1 ay doldu zaten yani tekrar 15 gün sonra olmadım.. Ama regli ne zaman olucam merak ediyorum..
benim kardeşim valla 3 ay olmadı düşün yani bizde anlamadık o utandı doktora gidemedi kıramadık inadını sınavlar denemeler strese girdi kız:) Şimdi düzeldi maşallah :) Ama o süreçte Adaçayı,Kiraz saplı çay içti onlarıda deneyebilirsin yada Aspirin canım

benim kardeşim valla 3 ay olmadı düşün yani bizde anlamadık o utandı doktora gidemedi kıramadık inadını sınavlar denemeler strese girdi kız:) Şimdi düzeldi maşallah :) Ama o süreçte Adaçayı,Kiraz saplı çay içti onlarıda deneyebilirsin yada Aspirin canım

teşekkür ederim canım ilgine

X