Katılıyorum. Şaibeli bir anlatım ve soru.Diger zamanda esinizden baskasiyla mi oldunuz? Eger oyleyse bu isi anca dna testi cozer
Cunku hayatimin tek hatasini yaptimNe farkeder ki hangi gün hamile kaldığınız?
Cunku hayatimin tek hatasini yaptim
18indeki ilişkide olamazsın 4 günde idrarda çıkması imkansız daha kanda bile çıkmaz. 4 Nisan da hamile kalmışsındır.Mrb hanimlar 23 mart adetim bitti 4 nisan esimle beraber oldum 18 nisan yine bir iliskim oldu 22 nisanda hamile oldugumu ogrendim bunu idrar testiyle ogrendim simdi 7 aylik hamileyim 29 haftamdayim sizce 4 gun icinde mi hamile kaldim 4 gun sonra hamilelik ogrenilirmi?
Anladım..Keşke olmasaymış ...Umarım istediğin gibi olur her şey..Cunku hayatimin tek hatasini yaptim
Aklını başına al 2. Hatırlamıyorum ne demek o kadar mı kaybettin kendini. Kocanı sevmiyorsan lütfen ayrıl. Karnındakine günah böyle bir annesi olsun istemezdi.InsaAllah oyledir cunku hayatim da istemedigim hatam oldu ayrica 4 de olan ilskimde icime bosladigini hatirliyorum 2ci hatirlamiyorum zaten hemen duzelip idrare cikmistim..
Yanlis anladiniz esimi cok seviyorum tabiki oyle bi durum yok zaten boyle birsey istemiyorum hatta esimden oldugunu hissediyorum sadece olabilirmi sorusu canimi cok sıkyor zaten o kisiyle o gun hersey bitti.Aklını başına al 2. Hatırlamıyorum ne demek o kadar mı kaybettin kendini. Kocanı sevmiyorsan lütfen ayrıl. Karnındakine günah böyle bir annesi olsun istemezdi.
Off eşimi çok seviyorum diyorsun başka biriyle yatıp kalkıyorsun 1 cümlede ancak bu kadar çelişki olur. Erkek içinde kadın içinde böyle bir konu da hata diye bişey söz konusu olamaz bile isteye yatıp kalkıp hata diyemezsiniz. Çünkü yaparken aklınız başınızdaydı sizde istediniz kocanıza rağmen. Kendinizi kandırmayın. Allah affetsin.Yanlis anladiniz esimi cok seviyorum tabiki oyle bi durum yok zaten boyle birsey istemiyorum hatta esimden oldugunu hissediyorum sadece olabilirmi sorusu canimi cok sıkyor zaten o kisiyle o gun hersey bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?