- 16 Ağustos 2019
- 237
- 68
- 48
- 33
- Konu Sahibi Suziiii007
Arkadaşlar reglme 5 gün kala test yaptım. Fakat negatif çıkmıştı reglm 3 gün gecikti bu sabah iş yerimde test yaptım sizce doğru mu buu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecikmissiniz resimde çok netArkadaşlar reglme 5 gün kala test yaptım. Fakat negatif çıkmıştı reglm 3 gün gecikti bu sabah iş yerimde test yaptım sizce doğru mu buu :)
Eki Görüntüle 2905201
Ayyy çok duygusalm birde biz 2 yıllık evliyiz brlikteligimz ama vajinusmstm yeni atlattık ilk kez deneme yaptik ve oldu rabbimmm şükürler olsunnDaha ne olsun kız bebek doğacak nerdeyse kopkoyu çıkmış
Çok şükür hala inanamıyorum şimdi ne yapmam gerekiyorOhhhh ohhh hamiş![]()
Darısı bizim başımızaArkadaşlar reglme 5 gün kala test yaptım. Fakat negatif çıkmıştı reglm 3 gün gecikti bu sabah iş yerimde test yaptım sizce doğru mu buu :)
Eki Görüntüle 2905201
Bir saglikocagi kuruluşu veyahut hastane varsa yakınınızda gidin kan verin gebelik takip surecinizi baslatilarlar kullanmanız gereken ilaçları verirlerÇok şükür hala inanamıyorum şimdi ne yapmam gerekiyor![]()
Kim ne istiyosarabbim gönlünden versinnnDarısı bizim başımıza
Amin canım Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsinKim ne istiyosarabbim gönlünden versinnn![]()
Peki özel hastahaneyemi gidiliyor ilk baş randevu için şimdi ne zaman kalp atisina gidicemBir saglikocagi kuruluşu veyahut hastane varsa yakınınızda gidin kan verin gebelik takip surecinizi baslatilarlar kullanmanız gereken ilaçları verirler![]()
Bir test yapsınlar size sonra onlar yonlendiriyorPeki özel hastahaneyemi gidiliyor ilk baş randevu için şimdi ne zaman kalp atisina gidicem![]()