Aile Planlaması LUTFEN YARDIMCI OLUNNNN

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Kardelenozdmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2016
1
0
36
31
Bilgisi olan lütfen yardımcı olabilirmi😔 5 ağustosta yanlislikla korunmasız ilişki oldu. Ve o gün De benim yumurtlama günümmüş😭 ertesi sabah hemen eczaneye gittim daha acilmamisti 1 tane nöbetçi vardi orda da ertesi gün hapı kalmamıştı hemen doktorumu aradim yasmin alıp 4 tane sabah 4 tane aksam icebilecegimi söyledi fakat yumurtlama günüm olduğu için gece 10 11 saat içinde döllenme olmus olabilir dedi. Bugun inanılmaz kasik agrim var ki ben adet olduğumda bile ağrımaz suan 2 bucuk yasinda kizim var cocuk istemiyorum lütfen hap ise yaramistir diyin bana daha önce bu şekilde ertesi gün hapı gibi kullanan olduu mu yorumlarınızı bekliyorum 😭

vay be 9 sene nerdeyse amuda bile kalktım hamile kalmak için. böle ilk kazada hamile kalabilecek olanlara hatta ilaç içtiği halde korkanlara hala imreniyorum şaşırıyorum ..
not: konu sahibi valla billa size değil lafım. genel bi serzenişte bulunmak istedim burda kendi kendime :(

Back
X