revizyon yapan arkadaslar lütfen beni arkadas olarak eklermisiniz, resimleriniz görmeyi cok ihtiyacim var. cok kararsizim. burnumun kemerinden ve kikirdagindan cok fazla alinmis. ince burnum cökmüs ve genis kaba olmus. lütfen bana dogru doktor seciminde yardimci olun. arastiriyorum ama cok kararsizim. agustos ayinda gelip bir kac tane görüsme yapmak istiyorum ama sizlerin fikrini almak istiyorum.
nasil bir piskoloji atlinda oldugumu tahmin edebilirsiniz. aynalara bakamiyorum kendimden nefret etmeye basladim. kendimi sevmiyorum ve böyle kalicagimdan cok korkuyorum. lütfen yardimci olun. bir kac doktor var aklimda. sizce onlar benim durumum icin uygunmu? burnumun kikirdak ile büyütülmesi gerekiyor.
- Dr. Baris Cakir
- Dr. Onur Erol
- Dr muhammet dilber
- Dr. Nazim Cerkes
- Dr tevfik sözen
- Dr Abdulkadir göksel
- Dr Emre Ilhan
suan ilk sirada Dr nazim ceres var aklimda. siz ne diyorsunuz bu konuda. Revizyon olan arkadaslar lütfen arkadas listenize ekleyin beni.
cevablarinizi bekliyorum
sıralama yanlış olmuş revizyon diyince akla ilk emre ilhan gelirrevizyon yapan arkadaslar lütfen beni arkadas olarak eklermisiniz, resimleriniz görmeyi cok ihtiyacim var. cok kararsizim. burnumun kemerinden ve kikirdagindan cok fazla alinmis. ince burnum cökmüs ve genis kaba olmus. lütfen bana dogru doktor seciminde yardimci olun. arastiriyorum ama cok kararsizim. agustos ayinda gelip bir kac tane görüsme yapmak istiyorum ama sizlerin fikrini almak istiyorum.
nasil bir piskoloji atlinda oldugumu tahmin edebilirsiniz. aynalara bakamiyorum kendimden nefret etmeye basladim. kendimi sevmiyorum ve böyle kalicagimdan cok korkuyorum. lütfen yardimci olun. bir kac doktor var aklimda. sizce onlar benim durumum icin uygunmu? burnumun kikirdak ile büyütülmesi gerekiyor.
- Dr. Baris Cakir
- Dr. Onur Erol
- Dr muhammet dilber
- Dr. Nazim Cerkes
- Dr tevfik sözen
- Dr Abdulkadir göksel
- Dr Emre Ilhan
suan ilk sirada Dr nazim ceres var aklimda. siz ne diyorsunuz bu konuda. Revizyon olan arkadaslar lütfen arkadas listenize ekleyin beni.
cevablarinizi bekliyorum
revizyon yapan arkadaslar lütfen beni arkadas olarak eklermisiniz, resimleriniz görmeyi cok ihtiyacim var. cok kararsizim. burnumun kemerinden ve kikirdagindan cok fazla alinmis. ince burnum cökmüs ve genis kaba olmus. lütfen bana dogru doktor seciminde yardimci olun. arastiriyorum ama cok kararsizim. agustos ayinda gelip bir kac tane görüsme yapmak istiyorum ama sizlerin fikrini almak istiyorum.
- Dr. Baris Cakir
- Dr. Onur Erol
- Dr muhammet dilber
- Dr. Nazim Cerkes
- Dr tevfik sözen
- Dr Abdulkadir göksel
- Dr Emre Ilhan
cevablarinizi bekliyorum
Onur erol'u unutun.
bu siraladiginiz kisiler hep reklamci doktorlar. yani kendilerine cok guzel reklam yapip hasta toplarlar. birkac tane de boyle olmayan ama egitimi en iyi prof. lar var, onlari ogrenmek istiyorsaniz bana mesaj atin
Onur erol'u unutun.
bu siraladiginiz kisiler hep reklamci doktorlar. yani kendilerine cok guzel reklam yapip hasta toplarlar. birkac tane de boyle olmayan ama egitimi en iyi prof. lar var, onlari ogrenmek istiyorsaniz bana mesaj atin
Onur erol'u unutun.
- Dr. Baris Cakir
- Dr. Onur Erol
- Dr muhammet dilber
- Dr. Nazim Cerkes
- Dr tevfik sözen
- Dr Abdulkadir göksel
- Dr Emre Ilhan
cevablarinizi bekliyorum
( ben 8 ay önce revizyon oldum Emre ilhana. arkadaş olarak ekledim. isterseniz albümüme bakabilirisiniz.
ben de çok araştırmıştım revizyon olduğu için. ilk ameliyatımda burnum çökmüş ve burun ucum düşmüştü.kemer oluşmuştu birde. ama korkmanıza gerek yok. benim gibi doğru doktoru bulmak önemli olan. revizyonla hem sağlıklı hem de estetik açıdan güzel bir burna sahip olabilirsiniz.sevgiler
sıralama yanlış olmuş revizyon diyince akla ilk emre ilhan gelir
Kimsenin duzeltmeye yanasmadigi burunlari tereddut etmeden duzelttigi icin kesinlikle emre ilhan:)
Çok geçmiş olsun, ben de ilk ameliyatım için doktor araştırıyorum, gönlünüze göre olsunrevizyon yapan arkadaslar lütfen beni arkadas olarak eklermisiniz, resimleriniz görmeyi cok ihtiyacim var. cok kararsizim. burnumun kemerinden ve kikirdagindan cok fazla alinmis. ince burnum cökmüs ve genis kaba olmus. lütfen bana dogru doktor seciminde yardimci olun. arastiriyorum ama cok kararsizim. agustos ayinda gelip bir kac tane görüsme yapmak istiyorum ama sizlerin fikrini almak istiyorum.
- Dr. Baris Cakir
- Dr. Onur Erol
- Dr muhammet dilber
- Dr. Nazim Cerkes
- Dr tevfik sözen
- Dr Abdulkadir göksel
- Dr Emre Ilhan
cevablarinizi bekliyorum
ilk ameliyatınızı hangi doktor yaptı, mahsuru yoksa söyleyebilir misiniz
yok tabi söyliyebiirim. bence söylemek gerek ki baskalari ayni cileyi cekmesin. benimkisi alman bir doktordu almanyada ameliyat oldum. ismi Dr ludwig Gummersbach hastahanesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?