Lütfen yardımcı olur msnz

Asmin13

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2022
4
0
1
35
2 li tarama testimde risk var daha önce sonucu bu şekilde olupta bebeğini sağlıklı bi şekilde dünyaya getiren varmı aranızda lütfen yardımcı olun ha bu arada benim sonuçlar ultrasonda değilde kanda riskli çıkmı

16569420387284022087335361510799.webp
16569420387284022087335361510799.webp

2 li tarama testimde risk var daha önce sonucu bu şekilde olupta bebeğini sağlıklı bi şekilde dünyaya getiren varmı aranızda lütfen yardımcı olun ha bu arada benim sonuçlar ultrasonda değilde kanda riskli çıkmı

Risk değeriniz çok yüksek değil. Bunun dışında tarama testleri yapılırken de doktorlar uyarıyor bu testler kesin sonuç vermiyor. Risk görünüp sağlıklı doğma ihtimali ya da hiçbir risk olmamasına rağmen bir sağlık problemi görülme ihtimali her zaman var

Risk değeriniz çok yüksek değil. Bunun dışında tarama testleri yapılırken de doktorlar uyarıyor bu testler kesin sonuç vermiyor. Risk görünüp sağlıklı doğma ihtimali ya da hiçbir risk olmamasına rağmen bir sağlık problemi görülme ihtimali her zaman var
Bilmiyorum çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum

Arada değeriniz dedi ama yine de bilimsel olarak amniyosentez önerdi

Arada değeriniz dedi ama yine de bilimsel olarak amniyosentez önerdi
İçiniz rahat etmiyor ve aldırmak gibi bir düşünceniz varsa yaptırın yoksa aşırı riski görünmüyor gibi. Dilerseniz başka bir doktordan da görüş alın. Ama her halükarda içinizi rahatlatın ve hamilelik boyunca kendinize stres yüklemeyin

Sonuç ile perinatoloji uzmanına git ultrason bulguları ile tekrardan risk değerlendirmesi yapsın. O sizi yönlendirir.

Düşük risk görünüyor 2li tarama testinde benim kızım orta riskli çıkmıştı ama ultrasonda ense kalınlığı ve burun kemiği normaldi aldırmak gibi bir niyetim olmadığı için 3lü testide yaptırmadım. Şuan çok şükür sağlıklı..
Ama illaki öğrenicem diyosanız amniyosentez değilde nifty test yaptırın.

Back
X