LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ADET GEÇİKMESİ HAKKINDA

melek korkmazzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2022
19
3
1
Merhabalar ben en son temmuz 11 inde adet oldum var bu ay hala adet olmadım 3 tane farklı test yaptın negatif çıktı hala adet olmadım lütfen yardımcı olur musunuz

Benimde 6 günüm. Hala adet olmadım. 2 senedir yasmin kullanıyorum. Bu ay düzensiz kullandım. Iki kere birliktelik oldu geri çekilme yöntemiyle. Belirtilerim yok. Belirtisiz gebelik olur mu kızlar? Yoksa stres yaptığım için mi geciktim..

Canım baya olmuş beklemeden doktora gitmelisin yapılacak tek şey bu
Benimde 6 günüm. Hala adet olmadım. 2 senedir yasmin kullanıyorum. Bu ay düzensiz kullandım. Iki kere birliktelik oldu geri çekilme yöntemiyle. Belirtilerim yok. Belirtisiz gebelik olur mu kızlar? Yoksa stres yaptığım için mi geciktim..
Galiba aynı durumdayız bende stresten olduğunu düşünüyorum ama tabiki bilemeyiz bugün tekrar test yaptım iki tane ikisi de tek çizgi yani negatif çıktı adet bilmiyorum acaba daha çok stres yaptığım için daha fazla mı gecikti bilmiyorum bende de hiç belirti yok test yaptınız mı siz hiç?

Mevsimsel olarak geçikmesi normal olabilir mi acaba siz yaşadınız mı böyle bişey ?
Eczaneden aldığım testlerden bir tanesine kesin varsa gebelik sonuç kesin olur dedi yanılma yapı yoktur denecek kadar az dedi sabah aç karnına ilk idrarla yaptım testi yine negatif çıktı stresten ve mevsimsel gecikmeden dolayı olabilir mi acaba

Galiba aynı durumdayız bende stresten olduğunu düşünüyorum ama tabiki bilemeyiz bugün tekrar test yaptım iki tane ikisi de tek çizgi yani negatif çıktı adet bilmiyorum acaba daha çok stres yaptığım için daha fazla mı gecikti bilmiyorum bende de hiç belirti yok test yaptınız mı siz hiç?ceva henüz yapmadım, ama yapıcam bu gün. Test sonucunu

Galiba aynı durumdayız bende stresten olduğunu düşünüyorum ama tabiki bilemeyiz bugün tekrar test yaptım iki tane ikisi de tek çizgi yani negatif çıktı adet bilmiyorum acaba daha çok stres yaptığım için daha fazla mı gecikti bilmiyorum bende de hiç belirti yok test yaptınız mı siz hiç?
Cevap verdiğiniz için teşekkürler. Ben henüz yapmadım ama bu gün yapacağım. Sonucu bildiririm ins.

Yaptım negativ çıktı hala regl olmadım. Sabah sizin söylediğiniz gibi yapayım.
Bende aynı şekilde yaptım ama eczanedeki bayan sabah ilk idrarla yaparsanız daha iyi sonuç alırsınız dedi sizde öyle deneyin . Bende hala adet olmadım ve 2 hafta kadar gecikti neredeyse kan testi yaptırmak en doğrusu sanırım veya bir hekime başvurmak.

Bende aynı şekilde yaptım ama eczanedeki bayan sabah ilk idrarla yaparsanız daha iyi sonuç alırsınız dedi sizde öyle deneyin . Bende hala adet olmadım ve 2 hafta kadar gecikti neredeyse kan testi yaptırmak en doğrusu sanırım veya bir hekime başvurmak.
Pazartesiye kadar olmazsam, sağlık ocağına gideceğim. Orada yapıyorlar. Hastaneden randevu almak imkansıza dönüştü

Back
X