- 27 Ağustos 2022
- 19
- 3
- 1
- Konu Sahibi melek korkmazzz
-
Canım baya olmuş beklemeden doktora gitmelisin yapılacak tek şey buMerhabalar ben en son temmuz 11 inde adet oldum var bu ay hala adet olmadım 3 tane farklı test yaptın negatif çıktı hala adet olmadım lütfen yardımcı olur musunuz
Canım baya olmuş beklemeden doktora gitmelisin yapılacak tek şey bu
Galiba aynı durumdayız bende stresten olduğunu düşünüyorum ama tabiki bilemeyiz bugün tekrar test yaptım iki tane ikisi de tek çizgi yani negatif çıktı adet bilmiyorum acaba daha çok stres yaptığım için daha fazla mı gecikti bilmiyorum bende de hiç belirti yok test yaptınız mı siz hiç?Benimde 6 günüm. Hala adet olmadım. 2 senedir yasmin kullanıyorum. Bu ay düzensiz kullandım. Iki kere birliktelik oldu geri çekilme yöntemiyle. Belirtilerim yok. Belirtisiz gebelik olur mu kızlar? Yoksa stres yaptığım için mi geciktim..
Mevsimsel olarak geçikmesi normal olabilir mi acaba siz yaşadınız mı böyle bişey ?Canım baya olmuş beklemeden doktora gitmelisin yapılacak tek şey bu
Eczaneden aldığım testlerden bir tanesine kesin varsa gebelik sonuç kesin olur dedi yanılma yapı yoktur denecek kadar az dedi sabah aç karnına ilk idrarla yaptım testi yine negatif çıktı stresten ve mevsimsel gecikmeden dolayı olabilir mi acabaMevsimsel olarak geçikmesi normal olabilir mi acaba siz yaşadınız mı böyle bişey ?
Galiba aynı durumdayız bende stresten olduğunu düşünüyorum ama tabiki bilemeyiz bugün tekrar test yaptım iki tane ikisi de tek çizgi yani negatif çıktı adet bilmiyorum acaba daha çok stres yaptığım için daha fazla mı gecikti bilmiyorum bende de hiç belirti yok test yaptınız mı siz hiç?ceva henüz yapmadım, ama yapıcam bu gün. Test sonucunu
Cevap verdiğiniz için teşekkürler. Ben henüz yapmadım ama bu gün yapacağım. Sonucu bildiririm ins.Galiba aynı durumdayız bende stresten olduğunu düşünüyorum ama tabiki bilemeyiz bugün tekrar test yaptım iki tane ikisi de tek çizgi yani negatif çıktı adet bilmiyorum acaba daha çok stres yaptığım için daha fazla mı gecikti bilmiyorum bende de hiç belirti yok test yaptınız mı siz hiç?
Testi sabah aç karnına ilk idrarla yapmanız daha net sonuç almanız açısından önemli öyle yaparsanız hata olma olasılığı daha düşük olacaktır.Cevap verdiğiniz için teşekkürler. Ben henüz yapmadım ama bu gün yapacağım. Sonucu bildiririm ins.
Bu kadar olur mı bilmiyorum ben hiç yaşamadımMevsimsel olarak geçikmesi normal olabilir mi acaba siz yaşadınız mı böyle bişey ?
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için .Bu kadar olur mı bilmiyorum ben hiç yaşamadım
Yaptım negativ çıktı hala regl olmadım. Sabah sizin söylediğiniz gibi yapayım.Testi sabah aç karnına ilk idrarla yapmanız daha net sonuç almanız açısından önemli öyle yaparsanız hata olma olasılığı daha düşük olacaktır.
Bende aynı şekilde yaptım ama eczanedeki bayan sabah ilk idrarla yaparsanız daha iyi sonuç alırsınız dedi sizde öyle deneyin . Bende hala adet olmadım ve 2 hafta kadar gecikti neredeyse kan testi yaptırmak en doğrusu sanırım veya bir hekime başvurmak.Yaptım negativ çıktı hala regl olmadım. Sabah sizin söylediğiniz gibi yapayım.
Pazartesiye kadar olmazsam, sağlık ocağına gideceğim. Orada yapıyorlar. Hastaneden randevu almak imkansıza dönüştüBende aynı şekilde yaptım ama eczanedeki bayan sabah ilk idrarla yaparsanız daha iyi sonuç alırsınız dedi sizde öyle deneyin . Bende hala adet olmadım ve 2 hafta kadar gecikti neredeyse kan testi yaptırmak en doğrusu sanırım veya bir hekime başvurmak.
Bu gün sabah söylediğiniz gibi yaptım, yine negatif. Yarın sağlık ocağına gideceğim.Testi sabah aç karnına ilk idrarla yapmanız daha net sonuç almanız açısından önemli öyle yaparsanız hata olma olasılığı daha düşük olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?