- 8 Haziran 2020
- 612
- 222
- 53
- 27
- Konu Sahibi Seymaasmin
-
Hormonlar da baktıracaksınız, adetin 3. Günü gitmeniz en güzeli.Selam kızlar gebe kalmak için hastaneye gidicem ilk defa gidiyorum ama adetli mi gidilir yoksa yumurtlama zamanı mı gidicem bi tarih gerekli mi hiç bilmiyorum gidenler yardımcı olabilir mi acaba lütfenşimdiden teşekkür ederim
Hayır hiç gitmedik bebek içim ilk defa gidicemjinekolojik muayene olmadınız mı daha önce? yani hastanenizi/doktorunuzu ayarlayıp hiç görüşmeye gitmediniz mi?
tamam teşekkür ederimHormonlar da baktıracaksınız, adetin 3. Günü gitmeniz en güzeli.
Netten randevu alıyorum şuan adetin 4. Günü gitmelimiyimRandevu aldığınız dr size o konuda bilgi veriyor genel de renglinin 3 günü çağırıyorlar ilaç verip yumurtlama takibi yapmak için
Şuan adetli gidip adet bitince tekrar gitsem plur muReglin 2. 3 günü giderseniz hormonlara da bakarlar iyi olur. Regl değilken giderseniz de smear alırlar o da iyi olur. İki halde de gidilmeli.
İnşallah rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip eder size ve isteyen herkeseSelam kızlar gebe kalmak için hastaneye gidicem ilk defa gidiyorum ama adetli mi gidilir yoksa yumurtlama zamanı mı gidicem bi tarih gerekli mi hiç bilmiyorum gidenler yardımcı olabilir mi acaba lütfenşimdiden teşekkür ederim
3 gününe denk getirseniz daha iyi bence gidiceginiz dr arayıp sorsanız z daha iyi olur cnmNetten randevu alıyorum şuan adetin 4. Günü gitmelimiyim
Doktor yönlendirir ama anladığım kadarıyla bu ilk muayene ve bence hormonlara bakılmalı ve smear verilmeli ilk olarak. Hangisini önce yapacağınıza alacağınız randevuya bağlı. Reglin 2 ya da 3. Gününe randevu almalısınız bu önemli 1 ya da 4. Gün olmaz.Şuan adetli gidip adet bitince tekrar gitsem plur mu
Anladım çok teşekkür ederim Allah razı olsunDoktor yönlendirir ama anladığım kadarıyla bu ilk muayene ve bence hormonlara bakılmalı ve smear verilmeli ilk olarak. Hangisini önce yapacağınıza alacağınız randevuya bağlı. Reglin 2 ya da 3. Gününe randevu almalısınız bu önemli 1 ya da 4. Gün olmaz.
Amin Allah razı olsunİnşallah rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip eder size ve isteyen herkese
Teşekkür ederim3 gününe denk getirseniz daha iyi bence gidiceginiz dr arayıp sorsanız z daha iyi olur cnm
Rica ederim.Anladım çok teşekkür ederim Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?