Lütfen yardımcı olur musunuz

Seymaasmin

Sabır Şükür Dua 🤲
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2020
612
222
53
27
Selam kızlar gebe kalmak için hastaneye gidicem ilk defa gidiyorum ama adetli mi gidilir yoksa yumurtlama zamanı mı gidicem bi tarih gerekli mi hiç bilmiyorum gidenler yardımcı olabilir mi acaba lütfen 🙏 şimdiden teşekkür ederim

jinekolojik muayene olmadınız mı daha önce? yani hastanenizi/doktorunuzu ayarlayıp hiç görüşmeye gitmediniz mi?

Selam kızlar gebe kalmak için hastaneye gidicem ilk defa gidiyorum ama adetli mi gidilir yoksa yumurtlama zamanı mı gidicem bi tarih gerekli mi hiç bilmiyorum gidenler yardımcı olabilir mi acaba lütfen 🙏 şimdiden teşekkür ederim
Hormonlar da baktıracaksınız, adetin 3. Günü gitmeniz en güzeli.

Reglin 2. 3 günü giderseniz hormonlara da bakarlar iyi olur. Regl değilken giderseniz de smear alırlar o da iyi olur. İki halde de gidilmeli.

İnşallah rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip eder size ve isteyen herkese 🤲🤲

Şuan adetli gidip adet bitince tekrar gitsem plur mu
Doktor yönlendirir ama anladığım kadarıyla bu ilk muayene ve bence hormonlara bakılmalı ve smear verilmeli ilk olarak. Hangisini önce yapacağınıza alacağınız randevuya bağlı. Reglin 2 ya da 3. Gününe randevu almalısınız bu önemli 1 ya da 4. Gün olmaz.

Doktor yönlendirir ama anladığım kadarıyla bu ilk muayene ve bence hormonlara bakılmalı ve smear verilmeli ilk olarak. Hangisini önce yapacağınıza alacağınız randevuya bağlı. Reglin 2 ya da 3. Gününe randevu almalısınız bu önemli 1 ya da 4. Gün olmaz.
Anladım çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Back
X