Lütfen yardımcı olur musunuz ?

Melekbirio

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2022
9
4
1
30
27.06 tarihinde surtunme ile yakınlaşma yaşadık. Bu sürtünme ayakta gerceklesti ve bosolma dışarıya peçeteye oldu. Benim yumurtlama günümdü daha sonra 13.07 tarihinde adet oldum yaklaşık 4 ped kanamam oldu. Bu ay beklenen adet günüme 3 gün var ve ben en son yaşadığım yakinlasmadan sonra herhangi bir yakınlaşma yaşamadım. Karnımda şişlik ve adete yakın bugünlerde uzayan beyaz bir akintim var hala gebelikten korkmalı miyim?

Sürtünme ile nasıl hamile kalabilirsiniz ki içe boşalma bile olmamış, spermle uzaktan yakından temasınız olmamış?

Sürtünme ile nasıl hamile kalabilirsiniz ki içe boşalma bile olmamış, spermle uzaktan yakından temasınız olmamış?
Evet olmadı ama zevk suyunun sperm içerdiğini duydum. Gerçi diyorum ya o ilişkiden 16 gün sonra adet oldum ama internette adet olunabildigi yazıyor ve bu durum bende kaygiya dönüştü

Evet olmadı ama zevk suyunun sperm içerdiğini duydum. Gerçi diyorum ya o ilişkiden 16 gün sonra adet oldum ama internette adet olunabildigi yazıyor ve bu durum bende kaygiya dönüştü
Zevk suyu da temas etmemiş. İçe boşalma ile bile hamile kalmak o kadar kolay değilken zevk suyunun içerdiği sperm ile hamile kalmak biraz Meryem anadan hallice olur :)

Normal bir gebeliğin olması için içe boşalma olması gerekir bu boşalma esnasında çıkan milyonlarca sperm vajinanın girişinde ölüyor bine yakın sperm sağ kalıyor bunların yumurta ya ulaşması için bir sürü engelden geçmesi gerekiyor ki sadece bı tane sperm sağ kalıp yumurtaya ulaşıyor hanımefendi siz de icegirme bile olmamış ve âdet olmuşsun uz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…