- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.181
- 138
Konu sahibi boşalma yok demiyor mu amaİyide benim vajinismus hastasıyım arkadaşım sürtünme yoluyla hamile kaldı. Hala vajinismusu atlatmış değil 1 oğlu var??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi boşalma yok demiyor mu amaİyide benim vajinismus hastasıyım arkadaşım sürtünme yoluyla hamile kaldı. Hala vajinismusu atlatmış değil 1 oğlu var??
bak korktum şimdiİyide benim vajinismus hastasıyım arkadaşım sürtünme yoluyla hamile kaldı. Hala vajinismusu atlatmış değil 1 oğlu var??
Konu sahibi boşalma yok demiyor mu ama
evet vajina içine doğru hiiç bir boşalma olmadıKonu sahibi boşalma yok demiyor mu ama
İlk duyduğumda bende çok şaşırmıştım. Yendin mi vajinismusu çok sevindim dedim. Hayır yapamadım nasıl hamile kaldım bilmiyorum dedi. Bosalma yok kısmını görmemişim belki öyle mümkün değildir ama boşalma olursa nadirde olsa hamile olma ihtimali varİlk kez duydum. Demekki ihtimal varmış. Aaaa şoktayım.
İlginçmiş gerçekten. Umarım yener en kısa zamanda vajinismusu. Evet boşalma yok diyor,zevk suyundan korkuyor. Ben o sebeple ihtimal vermedim.İlk duyduğumda bende çok şaşırmıştım. Yendin mi vajinismusu çok sevindim dedim. Hayır yapamadım nasıl hamile kaldım bilmiyorum dedi. Bosalma yok kısmını görmemişim belki öyle mümkün değildir ama boşalma olursa nadirde olsa hamile olma ihtimali var
Korkma boşalma olmamış ben onu görmedim. Sanmıyorum hamile olacagini .bak korktum şimdi
doğrudur olur tabiki eğer boşalma varsa içe doğru kasıtlı olarak neden olmasın ama bizde içe doğru ve vajina üstüne boşalma yok ama yine de tedirginim diyelim..İlk duyduğumda bende çok şaşırmıştım. Yendin mi vajinismusu çok sevindim dedim. Hayır yapamadım nasıl hamile kaldım bilmiyorum dedi. Bosalma yok kısmını görmemişim belki öyle mümkün değildir ama boşalma olursa nadirde olsa hamile olma ihtimali var
İnşallah yener. Ben ondan etkilendim sanırım bana çok anlatırdi evlendim şimdi bende vajinismus oldum onun yüzündenİlginçmiş gerçekten. Umarım yener en kısa zamanda vajinismusu. Evet boşalma yok diyor,zevk suyundan korkuyor. Ben o sebeple ihtimal vermedim.
inşallah dediğiniz gibidirKorkma boşalma olmamış ben onu görmedim. Sanmıyorum hamile olacagini .
Dr lar çok çok daha ilgili bu konuyla artık. Mutlaka destek alın derim. Yok kasma,rahat ol falan insanın elinde olan bir durum olacağını sanmadığım için etrafı önemsememenizi ve bir uzman ile görüşmeniz öneririm.İnşallah yener. Ben ondan etkilendim sanırım bana çok anlatırdi evlendim şimdi bende vajinismus oldum onun yüzünden![]()
Evet bende o şekil gebe kaldım 6 aylıl oğlum var ve hala vajinismusumİlk kez duydum. Demekki ihtimal varmış. Aaaa şoktayım.
Boşalma vardı ama demiEvet bende o şekil gebe kaldım 6 aylıl oğlum var ve hala vajinismusum![]()
Evet vajen girişine boşaldı ve ben ayaklarımı kaldırıp beklemiştim esprisine gerçek olduBoşalma vardı ama demi
Şaşırdım vallahi. Allah bağışlasın oğlunuzu.Evet vajen girişine boşaldı ve ben ayaklarımı kaldırıp beklemiştim esprisine gerçek oldu
Sağolun. Bi çok kişi var böyle gebe kalıp sezaryen dığum yapan :)Şaşırdım vallahi. Allah bağışlasın oğlunuzu.
Size özelden yazabilir miyim bisey sorucam?Dr lar çok çok daha ilgili bu konuyla artık. Mutlaka destek alın derim. Yok kasma,rahat ol falan insanın elinde olan bir durum olacağını sanmadığım için etrafı önemsememenizi ve bir uzman ile görüşmeniz öneririm.
Çocukluktan beri öyle korkuttular ki ben de çok tedirgindim. Şükür olmadı ben de ama ihmal etmeyin.
Normal doğum neden yapmadıniz? Belki vajinismusuda atlatirdiniz bu sayede. Sonuçta eşteki gibi cocugu geri itemezsinizSağolun. Bi çok kişi var böyle gebe kalıp sezaryen dığum yapan :)
TabikiSize özelden yazabilir miyim bisey sorucam?
Tabiki yapabiliyo ama vajinal muayene naskl olcak kızlık gitmemiş vede dokundurtamıyorum doktora bile bu yÜzden vajene hiç dokunulmadan olsun dedim korkunç geliyo çatı muayenesi falan o yzdenNormal doğum neden yapmadıniz? Belki vajinismusuda atlatirdiniz bu sayede. Sonuçta eşteki gibi cocugu geri itemezsinizhep merak etmişimdir arkadaşıma da sormadım vajinismuslu hastalar normal doğum yapamıyorlar mi
Normal doğum neden yapmadıniz? Belki vajinismusuda atlatirdiniz bu sayede. Sonuçta eşteki gibi cocugu geri itemezsinizhep merak etmişimdir arkadaşıma da sormadım vajinismuslu hastalar normal doğum yapamıyorlar mi