- 22 Eylül 2016
- 7
- 2
- 86
- 30
- Konu Sahibi Ilknurerdalll
Merhabalar hanımlar. Eminim ki yardımcı olacak olan çok kişi vardır daha önce açtığımda kimse görmemişti konumu
Şöyle başlamak istiyorum, geçen ay adetim 15 güne kadar sürmüştü çünkü benim adetim uzun günler ve leke leke başlayıp bir iki gün yoğun olup bitiyordu. Genelde 10-12 gün oluyor diye tahmin ediyorum ama 15gune gelene kadar lekelerim bile azdı sonra oldum çok şükür o ay geçti, yumurtlama gününü isabet ettirmemizin Zoe olacağını düşünüp rastgele ilişki yaşadık öyle dikkat etmedik diyim. Bu ay adetim birkaç gün gecikti, şüphelenip kan testi yaptırdım sonuç negatifti. Hasta oldum testten sonra ama hiç yoğun şekilde kan gelmedi leke leke başlayıp 10 günde bitirdim yine. Bir ara birkaç gün çok kötü mide bulantısı yaşadım. Ara ara gelen yoğun susama, şuan göğüs hassasiyeti vs var arada da adet olacakmış gibi kasik ağrısı yaşıyorum. Geç döllenme yumurtlama vs olabilir mi? Test bu yüzden mi yanılttı beni? Ama hasta da oldum yoğun kan gelmese de.. Yaşayan birileri var mı acaba ? Boşuna heveslenio teste gitmek istemiyorum 

Son düzenleme: