Lütfen yardımcı olur musunuz

mircanm

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2023
113
34
18
32
Merhaba arkadaşlar benim sat 23 Ağustos bat 20 Eylül erken gebelik testi bu sabah yaptım negatif çıktı 😓 yumurtlama tarihim 6 eylüldu ve öncesindede sonrasında da değerlendirdik o günleri. Acaba test yapmak için erken mi davrandım bı kaç gün sonra tekrar mi yapsam 🙄

Merhaba arkadaşlar benim sat 23 Ağustos bat 20 Eylül erken gebelik testi bu sabah yaptım negatif çıktı 😓 yumurtlama tarihim 6 eylüldu ve öncesindede sonrasında da değerlendirdik o günleri. Acaba test yapmak için erken mi davrandım bı kaç gün sonra tekrar mi yapsam 🙄
Bence de biraz erken davranmış olabilirsin. Pazartesiyi bekle bir de o gün yap bakalım

Daha erken vaktine var yani cikmaz adetin gecikmesi lazim hemen modunu duşurme

Ever bayağı erken olmuş🙏🏼 2 gün kalana kadar bekleyin bence 🙏🏼

Allah razı olsun hepinizden kasık ağrım var göğüs ucunda sertleşme bel ağrım çok var bazen canım çok yemek istiyor bazen de hiç canım istemiyor
Adetle hamilelik benziyor belirtileri insani yaniltada biliyor inşallah hamilesindir🫶

Back
X