Lutfen yardimci olur musunuz ??

umutlubirkiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2024
52
7
1
34
Kizlar gunaydin biz 3 aydir esimle bebek calismalari yapiyoruz gecen ay yumurtalamadan 1 hafta once korunmasiz iliskimiz oldu yumurtlamadan 2 gun once de umutsuz oldugumuz icin korunarak birliktelik yasadim malesef adet tarihimde 6 gunluk bir adet yasadim fakat adetimden 5 gun sonra karnimda bir agri baslasi ve istahsizlik var acaba mi dedim ama umutlanmakda istemiyorum pek gecen ayın 29unda test verdim beta hcg 0.6 cikti ama enfeksiyonumda 500 cikti acaba bu karin agrisina enfeksiyon sebep oluyor olabilir mi enfeksiyon icin antibiyotik de kullanmadim

Merhaba evet enfeksiyon kaynaklı çünkü yüksek ve dr kontrolünde antibiyotik kullanmadan düzelmez

Merhaba evet enfeksiyon kaynaklı çünkü yüksek ve dr kontrolünde antibiyotik kullanmadan düzelmez
Gebelik testide aldim ama yapmaya korkuyorum negatif cikicak iyice psikolojim bozulucak diye sizce adet olmama ragmen gebelik ihyimalim var midir ya da bu ay ki yumurtlamayi mi degerlendirsem direkt

merhaba açıkçası gebelik değildir ki enfeksin bitmeden gebelik düşünmeyin sağlıklı gebelik olmaz bol su içmenizi ve mutlaka ilaçlı dedavi olmanızı öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…