Lütfen yardimci olur musunuz?

gns21

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2024
282
49
18
29
Benim adet duzensizligim var tam tarihim ne zaman bilmiyorum ama kullandığım uygulamaya göre 19 Mayıs'ta baslamasi lazımdi dongumun olmadım bu ay . Az önce test yaptım normal kaset test hiç birşey çıkmadı sonra erken gebelik testi yaptım silik çizgi cikti gebelik olabilir mi?

Olabilir neden olmasın belki daha beta tam yükselmediği için kasette çıkmamıştır. Erken gebelik testinde 5 dk içinde çıktı mı peki

Eğer erken gebelik testinde çıktıysa bidaha tekrarlamanız gerekir çok yeni olduğundan normal kaset testinde çıkmamış olabilir böyle bir durum varsa kan verin bence adet düzeniniz de yokmuş zaten boşuna günlerce teste para harcamayın

Ayın altisina randevu bulabildim sadece malesef kendi doktorumaa gitmek istediğim için bekliycem altisini merak ettim sadece silik olupta gebe olan var mı diye

Ayın altisina randevu bulabildim sadece malesef kendi doktorumaa gitmek istediğim için bekliycem altisini merak ettim sadece silik olupta gebe olan var mı diye
Sizin yerinizde olsam asla bekleyememneden sağlık ocağında kan testi yaptirmiyosunuz

Hayırlısı olsun canım

2 çıkınca ne dediler? İnşallah hamileyizdir
Net olarak gebelik yoktur diyemeyiz adet gecikmesini bekleyelim dedi doktor dün regli olmam lazımdı olmadım bugün de olmazsam yarın gider kan veririm tekrar çünkü günü gününe olan biriyim ben saatim bile şaşmaz

Bence bı kaz gün bekle öyle ver çünkü bazen geç döllenme de olabiliyor ben dün biraz ağır iş yaptım hafif kanamam geldi afet oldum sandım olmadım durdu acba yerleşme kanamasimiydi

Senin sonucu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…