Olabilir neden olmasın belki daha beta tam yükselmediği için kasette çıkmamıştır. Erken gebelik testinde 5 dk içinde çıktı mı pekiBenim adet duzensizligim var tam tarihim ne zaman bilmiyorum ama kullandığım uygulamaya göre 19 Mayıs'ta baslamasi lazımdi dongumun olmadım bu ay . Az önce test yaptım normal kaset test hiç birşey çıkmadı sonra erken gebelik testi yaptım silik çizgi cikti gebelik olabilir mi?
Ayın altisina randevu bulabildim sadece malesef kendi doktorumaa gitmek istediğim için bekliycem altisini merak ettim sadece silik olupta gebe olan var mı diyeEğer erken gebelik testinde çıktıysa bidaha tekrarlamanız gerekir çok yeni olduğundan normal kaset testinde çıkmamış olabilir böyle bir durum varsa kan verin bence adet düzeniniz de yokmuş zaten boşuna günlerce teste para harcamayın
Sizin yerinizde olsam asla bekleyememAyın altisina randevu bulabildim sadece malesef kendi doktorumaa gitmek istediğim için bekliycem altisini merak ettim sadece silik olupta gebe olan var mı diye
Gittim yapmadılar randevu istedi yineSizin yerinizde olsam asla bekleyememneden sağlık ocağında kan testi yaptirmiyosunuz
Evet beş dakika içinde çıktıOlabilir neden olmasın belki daha beta tam yükselmediği için kasette çıkmamıştır. Erken gebelik testinde 5 dk içinde çıktı mı peki
Yarın sabah tekrar yapın boşuna kan vermeyin idrardan takip edin bakalım, Allah gönlünüze göre versin inşallahEvet beş dakika içinde çıktı
Ya inşallah vok teşekkür ederimYarın sabah tekrar yapın boşuna kan vermeyin idrardan takip edin bakalım, Allah gönlünüze göre versin inşallah
Kafam karıştı valla bende anlamadım biseyÇizgi tamamen netleşince kan verin bence
Hayırlısı olsun canımAyın altisina randevu bulabildim sadece malesef kendi doktorumaa gitmek istediğim için bekliycem altisini merak ettim sadece silik olupta gebe olan var mı diye
Artimed bugün hafif kanamam oldu ben adet oldum sandım sonra bitti kanamaMerhaba hangi markaydı testiniz
Ay inşallah ikimizde gebeyizdir benimde artımed pozitif kan 2 cıktıArtimed bugün hafif kanamam oldu ben adet oldum sandım sonra bitti kanama
2 çıkınca ne dediler? İnşallah hamileyizdirAy inşallah ikimizde gebeyizdir benimde artımed pozitif kan 2 cıktı
Net olarak gebelik yoktur diyemeyiz adet gecikmesini bekleyelim dedi doktor dün regli olmam lazımdı olmadım bugün de olmazsam yarın gider kan veririm tekrar çünkü günü gününe olan biriyim ben saatim bile şaşmaz2 çıkınca ne dediler? İnşallah hamileyizdir
Bence bı kaz gün bekle öyle ver çünkü bazen geç döllenme de olabiliyor ben dün biraz ağır iş yaptım hafif kanamam geldi afet oldum sandım olmadım durdu acba yerleşme kanamasimiydiNet olarak gebelik yoktur diyemeyiz adet gecikmesini bekleyelim dedi doktor dün regli olmam lazımdı olmadım bugün de olmazsam yarın gider kan veririm tekrar çünkü günü gününe olan biriyim ben saatim bile şaşmaz
Senin sonucu merak ettimNet olarak gebelik yoktur diyemeyiz adet gecikmesini bekleyelim dedi doktor dün regli olmam lazımdı olmadım bugün de olmazsam yarın gider kan veririm tekrar çünkü günü gününe olan biriyim ben saatim bile şaşmaz
NegatifSenin sonucu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?