Lütfen yardımcı olur musunuz ?

sanırım kan testı yaptırmadın cnım ..

ben de bır kere ertesı gun hapı kullanmak zorunda kalmıstım ve bır hafta gecıktı ve yaptıgım her test cıft cızgı ıle cıkıyordu ..

ama bana soylemıstır arkadasım ,cıft cızgı cıkar gecıktıgı ıcın fılan dıye hıc telaslanmadım..

ve uc sonra yanı 10.gunde fılan hasta olmustum..

en ıyı sonucu kan testı verıyor cnım,hakkında hayırlısı olsun .

hamile olmadigin halde cift cizgimi cikti??

Bi patik yeleklemi korkutacaksın beni sen bi doğur ben yollarım

yok canim ne korkutmasi
ya yukaridaki arkadasin yazdigi aklima takildi cift cizgi olduugu halde hamile olmama ihtimalim varmiki bosami bukadar dusundum durdum yoksa ...
ama bendeki cizgiler cok belirgindi inanilmaz derecede yani ikiside cok belirgindi supheye dustum simdi acikcasi

kaydirigubbakcemile3 istemem derken şimdi de ya değilsem diye mi üzülüyorsun
Hiç dert etme en azından bebeğin sana ne hissettireceğini yaşamış oldun
Pazartesi kesin belli olur misafir var mı yok mu
Varsa gelirken yünleri şişleri al başlayalım iki ters bi düz :hulya:

vallahi yani uzulmem dersem yalan olur cunku kabullenmistim birde doktor test yanlsi derse uzulurum ama yogun bir karin agrisi var suan bende daha dogrusu uc gundur surekli adet olacam saniyorum ayni agri hala var inanilmaz birsekilde... neyse bakalim pazartesi var ise alirim yunleri sisleri yok ise yine alirim hazirlik yapariz:d kaydirigubbakcemile2

ertesi gün haplarında kullanan herkeste en fazla 10 gun içinde beklenen adet oldugu için tereddüte dustum dha kan testi yaptırmadıdm..normal adet zamanını bekliorum..bakalım artık nolacak..

ay gercekten mı ıcımde hep yok canım degıldır dıye gecıyordu ..

doktorunla konustun dımı vajınusmus halını,evlılıgım ılk gunlerınde bende cok ugrasmıstım ,ama sukur kısa surede atlatmıstım..

ay sasırdım vlla ,hayırlısı olsun cnım.

canim konusamadim soyleyemedim o derdimi utandim bilmiyor ama bebek besbucuk haftalikmis olmus birkere yani evdeki teste inanmadim bilmiyorum cok kotu durumdayim midem bulaniyor bisey yiyemiyorum cok halsizim suan iste degil evde olmak isterdim cok yorgunum

bugun doktora gittim merak edenler icin yaziyim besbucuk haftalikmis bebek....

hayırlı olsun cnm, çok sevindim bebeğini dünyaya getirme kararına..
umarım minik meleğin kısmeti, şansı bol olur da, hiç zorluk çekmezsiniz..
sağlıklı bir hamlelik geçirirsin inşAllah..

yaaa bende norlevo kullandın 24 saat sonra.nişanlım geri cekti bosalmadı ama adetimimin bitmesine de 1 gün vardı.2 ocakta adetim bitti tekrar 7 ocakta adet oldum normal sekilde 4 gün.şimdi korkuyorum adet olmadım hala. normalde 28 ocakta olmam gerekiyor hala bir belirti yok ikinci kez kanam a olması hamile olmadığımı gösterir mi?.nişanlım la ilişkim cok kısa sürmüştü ve boşalma dı ya cok stres yapıyorum.düğünümüz haziran da daha yaaa.

yanlis yere yazmisin canm umarim hamile degilsindir stress yapacagina bence b ir test yap

bildigim kadarıyla o kdr kolay hamile kalınamaz tam p.. girmemiş ayrıca ertesi gün hapı kullnmışsınız bişey yoktur psikolojık olarak birsey olabilir ama bir kadın dogum uzmanına gtseniz iyi olur içiniz rahatlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…