lütfen yardımcı olur musunuz ?

zmb61

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2013
4
0
6
35
İstanbul
Adetimin uzerınden 15 gun gectı doktra gttmmuayene ettı ben gebelık testı yaptırdım kan testı yani negatıf çıktı ama hormon testı yaptrdım 7.3 cıktı bana hamılesın dendı 3 gun once 2 3 gunluk hamıleymısım ama benm dünden berı azar azar kanamam var ne yapmam gerekıyor adet kanı gbı geldı bana ama emın olamıyorum azar azar oluyorum acaba hamılemıyım hala. yoksa adet olunca bisey yok mu acaba rıca edıyorumbna yardımcı olun acil lütfen...

Merhba cnm degerim dusuk cikmis hamile gozukuosun ama 15 gun gecti diosun değerinin baya yuksek cikmasi gerekirdi 2 gune bir testi tekrarla ilk cikan degerin iki kati olmasi lazim hergun. Ben adetime 4 gun varken 37 cikmisti

Teşekkür ederim en son cuma gunü yaptırmıştım o zaman öle çıkmıştı yarın tekrar yaptıracağım ama benm kanamm var azar azar o neyin nesi oluyor şimdı hiç Bişey anlamadım adet kanım gibi de değil doktor dün alttan muayene ettı bnı o yüzden mı kanamam oluyor acaba ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…