- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
- Konu Sahibi _citygirl_
-
Arkadaşlar ben evime internet bağlattım henüz yeni. Kablosuz internet fakat ben ethernet kablosu takılı olmadan internete bağlanamıyorum. Kabloyu çıkardığımda modemi görmüyor laptopum. Bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen ne yapmalıyım?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar ben evime internet bağlattım henüz yeni. Kablosuz internet fakat ben ethernet kablosu takılı olmadan internete bağlanamıyorum. Kabloyu çıkardığımda modemi görmüyor laptopum. Bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen ne yapmalıyım?
Modem kurulumu yaptın mı bilgisayarından? Yaptıysan wifi erişimi açık değildir. Ya da şifreyle bağlantı yapmamışsındır.
Modem kurulumu yaptın mı bilgisayarından? Yaptıysan wifi erişimi açık değildir. Ya da şifreyle bağlantı yapmamışsındır.
Şifreyle bağlantıyı nerden yapmam gerekiyor
wi-fi ağı oluşturdunuz mu bilgisayarınızdan? modem nasıl bir şey tam olarak?
modemim kablosuz ağ için. zyxel markasıda. bilgisayarımda wi-fi olşturmasını bilmiyorum. önceden bluetooth ile girebiliyordum diğer ağlara. kendi internetime ancak ethernet kablosuyla bağlanabiliyorum
bilgisayarınızdan ağlarım kısmına girin ( bulamazsanız internet simgesine sağ tıklayın ağ ve paylaşım merkezini aç deyin) daha sonra yan tarafta "bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin" var ona tıklayın. kablosuz ağ ve yerel ağ olmak üzere iki seçenek olacak. kablosuz seçeneği aktif değilse aktifleştirin, aktifse yerel ağ olanı devre dışı bırakın. wifi ağlarını görüp görmediğine bakabilirsiniz. görmezse tekrar yerel ağı aktifleştirin
Bir de aynı yönergelerden şu kısmı deneyin açık mı kapalı mı? açıksa muhtemelen modemin wi-fi ayarları yapılmamıştır
Eki Görüntüle 1177848
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?