Lütfen yardımcı olur musunuz?

_citygirl_

hiç bitmeyelim..
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.341
1.057
133
Arkadaşlar ben evime internet bağlattım henüz yeni. Kablosuz internet fakat ben ethernet kablosu takılı olmadan internete bağlanamıyorum. Kabloyu çıkardığımda modemi görmüyor laptopum. Bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen ne yapmalıyım?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Müşteri hizmetlerini arasanız daha çabuk yardımcı olurlar.

Bilgisayarınızda wi-fi erişimi açık değil mi? Etraftaki diğer modemleri görüp sadece evdeki modemi mi görmüyor?
.

Modemin kablosuz kurulumunu yapmanız gerekiyordur. Biraz karışık bi işlem malesef yolda olduğum için uzun uzun açıkşayamayacağım. Siz en iyisi internet sağlayıcınızın müşteri hizmetlerini arayın onlar yardımcı olurlar.

Modem kurulumu yaptın mı bilgisayarından? Yaptıysan wifi erişimi açık değildir. Ya da şifreyle bağlantı yapmamışsındır.

Canim modem kurulumu yapman gerekiyor. . Bunun için ya internet saglayicini yada modemin musteri hizmetlerini aramalisin.. onlar seni çok güzel yonlendirerek kurulumunu yaptirirlar.. ama aramadan once ethernet kablonu tak. Modeminin de en az bes dakikadir acik oldugundan emin ol

Modem kurulumu yaptın mı bilgisayarından? Yaptıysan wifi erişimi açık değildir. Ya da şifreyle bağlantı yapmamışsındır.

Modem kurulumu falan yapmadım. Yapılacağını söylemediler. Birde bilgisayarımda normalde bluetooth açık olduğunda girebiliyordum diğer bağlara. Ama kendi bağımı göremiyorum. Modemin kullanma kılavuzunda kurulum yok

Şifreyle bağlantıyı nerden yapmam gerekiyor

wi-fi ağı oluşturdunuz mu bilgisayarınızdan? modem nasıl bir şey tam olarak?

Şifreyle bağlantıyı nerden yapmam gerekiyor

Sağ altta ikonlar var, onlardan biri wifi olmalı. Eğer modem kurulduysa ve açıksa çıkar orda. Oraya tıklayı kendi ağ adını bulmalısın. Üstüne tıklarsan şifre ister, şifreni biliyorsan girişini yaparsın bağlanır.

wi-fi ağı oluşturdunuz mu bilgisayarınızdan? modem nasıl bir şey tam olarak?

modemim kablosuz ağ için. zyxel markasıda. bilgisayarımda wi-fi olşturmasını bilmiyorum. önceden bluetooth ile girebiliyordum diğer ağlara. kendi internetime ancak ethernet kablosuyla bağlanabiliyorum

modemim kablosuz ağ için. zyxel markasıda. bilgisayarımda wi-fi olşturmasını bilmiyorum. önceden bluetooth ile girebiliyordum diğer ağlara. kendi internetime ancak ethernet kablosuyla bağlanabiliyorum

bilgisayarınızdan ağlarım kısmına girin ( bulamazsanız internet simgesine sağ tıklayın ağ ve paylaşım merkezini aç deyin) daha sonra yan tarafta "bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin" var ona tıklayın. kablosuz ağ ve yerel ağ olmak üzere iki seçenek olacak. kablosuz seçeneği aktif değilse aktifleştirin, aktifse yerel ağ olanı devre dışı bırakın. wifi ağlarını görüp görmediğine bakabilirsiniz. görmezse tekrar yerel ağı aktifleştirin

Son düzenleme:

dediğinizzi yaptım bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin kısmında kablosuz ağ yok göremediğim içinde etkinleştiremiyorum.

bilgisayarın wifi erisiimi kapalıdır bende aynı olayı yasamıstım internet ayarlarından bir bakın

dediğinizzi yaptım bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin kısmında kablosuz ağ yok göremediğim içinde etkinleştiremiyorum.

Bir de aynı yönergelerden şu kısmı deneyin açık mı kapalı mı? açıksa muhtemelen modemin wi-fi ayarları yapılmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…