• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardımcı olur musunuz ?

Nxnckdjck

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
766
307
123
Kızlar normalde pek doktora gitmeyen birisiyim. Gitmek istiyorum ama korkuyorum biraz paranoyak olabilirim ama doktorun bana kötü bir cevap vermesinden korkuyorum. yumurtalıklarımda ağrı oluyor. ve idrar konusunda ciddi sıkıntılarım var ne yapıcağımı bilemiyorum doktorla bunları konuşma fikri beni delirtiyor. Lütfen bir akıl verin!! çok ihtiyacım var

Kızlar normalde pek doktora gitmeyen birisiyim. Gitmek istiyorum ama korkuyorum biraz paranoyak olabilirim ama doktorun bana kötü bir cevap vermesinden korkuyorum. yumurtalıklarımda ağrı oluyor. ve idrar konusunda ciddi sıkıntılarım var ne yapıcağımı bilemiyorum doktorla bunları konuşma fikri beni delirtiyor. Lütfen bir akıl verin!! çok ihtiyacım var

Tabiki de gitmelisin.Sağlığın her şeyden önemli.Korkarak kendine daha da çok zarar verirsin.Bence en kısa zamanda gidip bir görün doktora :)
Geçmiş olsun bu arada :) Eğer özel olmazsa yumurtalıklarındaki ağrılar ne sıklıkla oluyor ? Ve idrar konusundaki sorunun yanma gibi sorunlar mı ?

canım doktora gitmekten korkma bir sorun varsada erken teşhis her daim önemlidir. Çekinecek bir durum yok doktoruna her türlü sorununu açık açık anlatmalısın

İdrar yolları iltihabı mı ki?

Doktora gidin elbet. Böyle kendi kendine geçmezki

konuşmaya mı utanıyonuz anlamadım?
kadın doktora gidin..daha rahat olur anlatması..
en kötü kağıda yazın verin ama mutlaka gidin..

Idrar yolu enfeksiyonu. Birde mesanede iltihap vardir. Benim muzmin hastaligim. Ayni belirtiler ordan biliyorum.

Aynen idrar yolu iltihabı.
Sonuçta herhangi birine anlatmayacaksın ki. Anlattığın kişinin işi bu.
Neden çekiniyorsun anlamadım.

o ağrı karın ağrısıdır ve ciddi anlamda idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun.idrar tahlili vereceksin yoksa böbreklerine zarar verirsin ayrıca yumurtalıklarına da

Şimdi doktora gitmek istemiyorsunuz...

İleride istemeseniz de gideceksiniz.

Bir ilaçla atlatabileceğiniz sorunun ameliyatli, anestezi gerektiren diğer işlemlere varmasına izin vermeyin.

Adını telaffuz etmek istediğimiz birçok hastalık ve kaybedilen uzuvlar genelde doktora gitmekte geç kalmış insanlara ait.

Onlardan olmayın...

Büyük ihtimalle 1 antibiyotikle halledilecek bir sorunun var.
En iyisi bir an önce doktora gidip tedaviye başlamak.

Back
X