Lütfen yardımcı olur musunuz? :((

haydigelgidelim

yeniden başlasııııııııııııınnnnnnnnnnnnn
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
2.548
1.867
198
Merhaba arkadaşlar gebeligin 20. Haftasına giricem hafta ici..Geçtiğimiz cuma kontrol vardı ayrıntılı ultrason zamanı geldiği için Dr a sordum ve bana gerek duymadığını söyledi. .boşuna para odiceksiniz ama istersen yine bakarım dedi..Eğer ki takibini yapmıo olsaydım ve bu haftalarında gelmiş olsaydın bakardım dedi..renkli ultrasonda sa bakıo bebegime. .hatta renkli çıktısını da veriyor..Fakat ayrıntılı ile arasinda fark yok gibi bişi söyledi. .kafam karıştı. .ne yapıcam bilmiyorum..eşinde dr a cok guveniyor ve o nerde vardir bi bildigi diyor..ama yine de sen istersen baktiralim diyor..aslında Dr um böyle düşündüğü için başka bi Dr a mi ayrıntılıya gitsem falan diye de düşündüm ama bilmiyorum ya ( önerilerinizi benimle paylaşıp yönlendirebilirsiniz sevinirim

Canım benim doktorum da yaptirmayalim dedi yapılmadim. Ben inceliyorum zaten detaylı dedi.

Canım benim doktorum da yaptirmayalim dedi yapılmadim. Ben inceliyorum zaten detaylı dedi.
yani benim dr da aynı şekilde söylüyo ben inceliyorum zaten ama isterseni yine de bakarız diyo ama herkes çok farklı detaylı ultrason diyo kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…