• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardımcı olur musunuz?:(

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.746
333
En son 21 ocakta adet oldum başım dönüyor midem bulanıyor belim sızlıyor 21şubat 22şubat test yaptım negatif hala adet olmadım kasık sancım var belim çok kötü acayip başım dönüyor bir de bebek emziriyorum Madem hamile değilim ne oldu bana:KK43:

Son düzenleme:
Evli olmadigim icin konulari pek bilmiyorum ama kan testi yaptirdiysan emin olabilirsin

Bu eczanede satilan test cubuklarinda pozitifse negatif gosterebiliyo belli bi sureye kadar ama kan testi saglikli sonuctur negatifse negatif pozitifse pozitiftir

Rahatsizliklarin icin bi doktora gorunmeni tafsiye ederim belki sagligini etkileyecek baska bir durum vardir

Gecmis olsun Allah hayirli sifalar versin

Evli olmadigim icin konulari pek bilmiyorum ama kan testi yaptirdiysan emin olabilirsin

Bu eczanede satilan test cubuklarinda pozitifse negatif gosterebiliyo belli bi sureye kadar ama kan testi saglikli sonuctur negatifse negatif pozitifse pozitiftir

Rahatsizliklarin icin bi doktora gorunmeni tafsiye ederim belki sagligini etkileyecek baska bir durum vardir

Gecmis olsun Allah hayirli sifalar versin
Tahlillerim temiz çıktı

Emziriyorsan her ay adet olmayabilirsin. Belki üşütmüşsündür hasta olabilirsin

Back
X