lütfen yardimci olurmusunuz sebepsiz infertilite

Br

Biz 18 aylik evliyiz 13 aydir bebek istiyoruz ne esimde nede bende bir problem olmadigini söylüyor gittigimiz doktorlar gebeliğe engel bir durum yokmus peki ben neden gebe kalamiyorum

Bunu yaşayan o kadar çok kişi varkii. Bu nedenle sabırlı olmak gerekiyor. Umudunuzu kaybetmeyin. Bebişler geleceği zamanı biliyolar:)

Br

Biz 18 aylik evliyiz 13 aydir bebek istiyoruz ne esimde nede bende bir problem olmadigini söylüyor gittigimiz doktorlar gebeliğe engel bir durum yokmus peki ben neden gebe kalamiyorum
rahmınızde miyom olabılır bence doktorunuzu degıstırın ve sabredın ALLAH tez zamanda sıze de nasıp etsın ıns

[Qfarklıelifveysl, post: 40385850, member: 669322"]Br

Biz 18 aylik evliyiz 13 aydir bebek istiyoruz ne esimde nede bende bir problem olmadigini söylüyor gittigimiz doktorlar gebeliğe engel bir durum yokmus peki ben neden gebe kalamiyorum[/QUOTE]
Br

rahmınızde miyom olabılır bence doktorunuzu degıstırın ve sabredın ALLAH tez zamanda sıze de nasıp etsın ıns
4 farklı şehirde 15 ayri doktora gittim 2 ayda bir 3.gun hormon testimi yaptiriyorum ama sorun yok acele ediyosun diyorlar

A
[QU="gulsum30, post: 40388058, member: 659995"]rahmınızde miyom olabılır bence doktorunuzu degıstırın ve sabredın ALLAH tez zamanda sıze de nasıp etsın ıns[/QUOTE]
Amin çok teşekkür ediyorum ama ben bir an once hayirli bir sekilde anne olmak istiyorum

Cnm benim senin rahmin bebeqi kabul etmio olabilir gecen yaptirdiqin beta hcg 8.3 cikmisti kendiliginden dustu yada miyom adetin 21.gnu testini yaptin mi

Br

Merhabalar :
Gebelik için bayan yaşı ,yumurtalık rezervı ve her ay düzenli adet görmesi oldukca önemli. Tüplerin sağlıklı ve açık olması gereklı . Erkeğin sperm sayı ,hareket ve morfolojısının normal olması gebelık olusumu ıcın gereken faktorler arasında yer alır. Tüm bunların normal olması halınde bile %20 hastada gebelık olusmayabılır. Buna açıklanamayan kısırlık dıyoruz. Bu tür infertilite(kısırlık) durumunda tetkıkler ve muayene ıle görünür bir problem tesbit edemeyebılırz. Tedavi metodu olarak yumurtlatma ve /veya aşılama metodu ;gebelık olusmaması halınde ıse tüp bebek önerilmekte. Üreme ıle ılgılı hekım tarafından tetkıklerınız ( rahım-tup fılmı, sperm testı) ve yumurtalık rezervınız degerlendırılmesı ıle tedavı yolunuzun belırlenmesı faydalı olucaktır.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.

X