Nisanliymissinizda neden evlenmeyi beklemiyorsunuz da böyle korktugunuz seyleri yasayip panik oluyorsunuz ? Gercekten merak ettigim icin soruyorum.Adet olmama bir hafta kala bi birliktelik yaşadım nişanlımla fakat tam anlamıyla bir ilişki olmadı sadece ucu girdi ve içime boşalmadı vajinama bulaşmıştır die hamile kalmaktan korkuyorum beşinci gün öğrendim ertesi gün hapı die bişi varmış bugun onu aldım içtim mide bulantısı kusma tarzı şeyler olmadı saat iki gibi içtim ama bi kanama falanda olmadı bu konu hakkında bilginiz varmı nolursunuz çok korkuyorum
Adet olmama bir hafta kala bi birliktelik yaşadım nişanlımla fakat tam anlamıyla bir ilişki olmadı sadece ucu girdi ve içime boşalmadı vajinama bulaşmıştır die hamile kalmaktan korkuyorum beşinci gün öğrendim ertesi gün hapı die bişi varmış bugun onu aldım içtim mide bulantısı kusma tarzı şeyler olmadı saat iki gibi içtim ama bi kanama falanda olmadı bu konu hakkında bilginiz varmı nolursunuz çok korkuyorum
İçime tam girmedi zaten ucu anca sadece vajinama bulaşmıştır die hamile kalmaktan korkuyorumBende adetime 1 hafta kala kalmam sandigim halde hamile kalmistim. Ama sizde boşalma olmadiysa sorun yok
Belirtiler kisiden kisiye değişiyor canım. Mesela ben adet gecikmesi olmasaydi 4 aylik olana kadar hamile oldugumu anlayamazdim hic bir belirti yoktu fakat kalan 5 ayda omrumden tam tamina 50 yil gittiAdet olmama bir hafta kala bi birliktelik yaşadım nişanlımla fakat tam anlamıyla bir ilişki olmadı sadece ucu girdi ve içime boşalmadı vajinama bulaşmıştır die hamile kalmaktan korkuyorum beşinci gün öğrendim ertesi gün hapı die bişi varmış bugun onu aldım içtim mide bulantısı kusma tarzı şeyler olmadı saat iki gibi içtim ama bi kanama falanda olmadı bu konu hakkında bilginiz varmı nolursunuz çok korkuyorum
Ama adetim gecikiyor peki sizce bu neden gerçekten çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?