Lütfen Yardımcı olurmusunuz

Sorgusuzsual

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2019
6
4
36
38
Selam arkadaşlar,
29 eylül son adet günümdü. Bir sonraki adetim 24 ünde olmayınca 25 inde test yaptırsım ve betam 178 cıktı. Ardından 2 gün sonra doktor kontrolüne gittik ve beta 780 cıktı doktorumda onayladı. Fakat ertesi gün kanamam olunca apar topar hastaneye gittik beta testi sonucu 1199 cıktı kese gözükmedi. 2 gün sonra doktor kontrolüne gittik. Doktor keseyi görmeyinç planlıyordu yine göremedi tüm ultrasonlar vajinal yapılıyor bu arada betam 2646 cıktu düzenli bir artış oldugunu fakat kesenin henüz oluşmadıgını söyledi. Dün yani son betadan 2 gün sonra yine gittik doktor tam muayene edecekken açık kırmızı çok kanaöam olsu yine doktor keseme baktı göremedi beta istedi ve sonuc 5646 cıktı. Doktorum 3 ihtimal verdi
1 kanamadan dolayı keseyi göremedik
2 ikiz gebelik
3 dış gebelik
Ama dış gebelikte beta artışı 2günde birde ili katına cıkmıyor diye biliyorum başına gelenler varmı teşekkürler

Kesenin görünmesi gerekiyor beş haftalıkta diye biliyorum.Dış gebelik geçirdim ben de değerlerim yükseliyordu her gün.Sancım çoktu ve ara ara kanamam oluyordu.Sağ ya da sol kasıkta ağrınız varsa dış gebelik olabilir.Geç döllenme de olabilir.Bence başka bir doktora gidin.Dış gebelikse tehlikeli.Dış gebelik değilse normal gebelikse düşük tehlikesinden dolayı ilaç tedavisi olmanız gerekir.

Kesenin görünmesi gerekiyor beş haftalıkta diye biliyorum.Dış gebelik geçirdim ben de değerlerim yükseliyordu her gün.Sancım çoktu ve ara ara kanamam oluyordu.Sağ ya da sol kasıkta ağrınız varsa dış gebelik olabilir.Geç döllenme de olabilir.Bence başka bir doktora gidin.Dış gebelikse tehlikeli.Dış gebelik değilse normal gebelikse düşük tehlikesinden dolayı ilaç tedavisi olmanız gerekir.
Yani sancım olmadı sadece bugün kasıgımda cok hafif bir ağrı oldu ama kanamam var

Back
X