Merhaba hanimlar benim konum uzun biraz simdiden hakkinizi helal edin ben iki tane erken dogum yaptim ikiside 5 aylikdi erken dogumun sebebini bulamadilar rahim agzi uzunlugum da normal yani benim sadece vucudumda düsmeyen bi crp var ve bu hamilelikte yükselmeye basliyo gecen sene haziranda oglumu da kaybettim ve cok yiprandik esimde bende doktorlar bisey bulamadiklari cin tekrarlayan düsuk bölumune yönlendirdiler bikac testler falan yapildi hepsi normal cikti bazilari daha da cikmadi onlarda normal cikarsa histereskopi yapilcak dogumdan sonra adet düzensizliklerim basladi 2 ayda bir falan oluyorum martta adet gormedim iki aydirda cokta korunmuyoruz test yaptim cok ince bi hayalet cizgi cikti hamilelik belirtileride gosteriyordum sol kasigim sanciyodu bulantim vardi belim agriyodu kan verdim negatif cikti ikidir bole oluyor korkmaya basladim neden hamile kalamiyorum diye acaba dogumlarda bi terslik mi oldu diye cunju dogumlardan sonra kürtajda oluyordum basina bole gelen var mi yol gösterecek artik napacagimizi bilmiyoruz