Lütfen yardimci olurmusunuz??

2 cennet

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
125
60
18
36
Merhaba hanimlar benim konum uzun biraz simdiden hakkinizi helal edin ben iki tane erken dogum yaptim ikiside 5 aylikdi erken dogumun sebebini bulamadilar rahim agzi uzunlugum da normal yani benim sadece vucudumda düsmeyen bi crp var ve bu hamilelikte yükselmeye basliyo gecen sene haziranda oglumu da kaybettim ve cok yiprandik esimde bende doktorlar bisey bulamadiklari cin tekrarlayan düsuk bölumune yönlendirdiler bikac testler falan yapildi hepsi normal cikti bazilari daha da cikmadi onlarda normal cikarsa histereskopi yapilcak dogumdan sonra adet düzensizliklerim basladi 2 ayda bir falan oluyorum martta adet gormedim iki aydirda cokta korunmuyoruz test yaptim cok ince bi hayalet cizgi cikti hamilelik belirtileride gosteriyordum sol kasigim sanciyodu bulantim vardi belim agriyodu kan verdim negatif cikti ikidir bole oluyor korkmaya basladim neden hamile kalamiyorum diye acaba dogumlarda bi terslik mi oldu diye cunju dogumlardan sonra kürtajda oluyordum basina bole gelen var mi yol gösterecek artik napacagimizi bilmiyoruz

Öncelikle çok geçmiş Allah tekrar yaşatmasın.
Düşüklerinizin sebebi bulunmadan tedavi görmeden tekrar hamile kalmayın derim. Biz tüp bebek tedavisinde tutmayınca ne kadar kahroluyoruz ki siz hamileliğin yarısına gelip 2 kez kayıp vermişsiniz. Allah sabır versin size. Ama dediğim gibi hiç bir ayrıntıyı atlamadan baktırın sebebini bulmaya çalışın. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Amin cok tesekkur ederim arastirmamizi yapiyoruz cok sukur ama hangi doktora gitsem senin surecin hamile kaldiktan sonra her cocukda ayni olcak degil diyolar hamile kalabildigim icin cokda ustune düsmuyolar o yuzden bizde sonuclar biraz iyi gelince tekrar mi düsunsek dedik ama nekadar ole dusunsekte tekrar olucak diye cok korkuyoruz

Tabiki insan korkmaz mı sizi gayet iyi anlıyorum. Allah kimseye yaşatmasın canı gönülden diliyorum. Benim arkadaşımda da böyle bir durum vardı tedavi gördü ama hep aynı durum oluyordu. O zamanlar tabi soramadım açık açık ama illaki tedavi görmüştü. Hatta belli bir aydan sonra dikiş atıyorlardı. En son artık evlat edindi.
Herkesin aynı olacak diye bişey yok ama drlar araştırmasa bile lütfen siz araştırın muhakkak. Allah tekrar yaşatmasın kucağınıza almayı nasip etsin

Merhaba benim de bir tanıdığım 4,5 aya gelince bebeğini düşüyordu birkaç defa yaşadı. Daha sonra rahim ağzının tam kapanmadığını ve bebeği tutmadığını söylemişler. Dikiş attılar ve gebeliği çoğunlukla yatarak geçirdi. Hatta daha sonra ikinciye hamile kaldı onu da o şekilde geçirdi. Şimdi iki tane yavrusu var sağlıklı. Durumları iyiydi ve çok iyi doktorlara giderdi, belki bazı doktorlar göremiyor böyle şeyleri, siz de iyi bir proftan yardım alın ve durumunuzu anlatın tavsiyem.

Hemen iki ayda gebelik olmayabilir bu normal bizde Allah nasip ederse ikinci çocuğu istiyoruz bir düşük yaptım birde kurtajim oldu suan kürtaj sonrası ilk adetimi gördüm biteli 10 gün oldu şuan korunmuyoruz ama tekrar ne zaman kalırım bilmiyorum birazda tedirginim açıkçası gebe kalmamakta ziyade sağlıkli ilerlermi ilerlemezmi diye hep kaygılıyım..kürtaj sonrası adet düzensizlikleri olabiliyormuş okudum ben .benim adetim 27 günde birdi hep kürtaj sonrası 31. Gün oldum..ikincisi nesekilde olcak bakicam..kimi hemen kalıyor kimisi 6 ayı buluyor..sonuçta gebe kalabiliyorsunuz önemli olan sağlıklı ilerlemesi cok stres yapmayin

Rabbim en kisa zamanda tüm evlat bekleyenlere hayirli evlat nasip etsin ben dogum yapali nerdeyse 1 sene olcak gecen sene haziranda kaybetmistim yani esim korunuyor sadece kendi ama iki aydir oda yok sayilir nebiliyim ikisindede korunmayi birakinca hemen hamile kalmistim bunda olmayinca korkuyorum

Merhaba ben dün gebelik testi yaptım silik bir çizgi gözüküyor gogus hassasiyetim başladı belim ağrıyor ve lekelenme ile beraber batma var kasıklarım da sizce gebelik varmı yüzümde sivilce doldu taştı

Öncelikle çok geçmiş olsun
İnanirmısınız, hiç duydunuz mu bilmiyorum ama ümmü sübyan diye birşey var. Hamile kadınlarla çok uğraşır , özellikle erkek çocuğu olacak kadınlarla. İnternete ,, ümmü sübyan ‘’ yazarsanız çikar karşınıza. Bence bunuda bir araştırın kendinizde bir sorun yoksa dediğınız gibi

Evet duydum yakin akrabalarim cok dedi ikinci cocugumuda kaybedince hatta bi hocadan okunmus su ictim ben bununla ilgili kendi kiz kardesi 8 cocuk kaybetmis onada bu okunmus sudan icirmis sonra cocuklari olmus hatta ben bu suyu ictikden sonra cok istifra ettim ama bilemiyorum iste tekrar hamile kalsam aynisi olcak diye korkuyorum

Suan aratiriliyor kan testleri falan onlarda normal cikarsa histereoskopi yapiaz dedi doktor rahme kamerayla bakip rahim anomalisi mi var diye bakalim ole bisey varsa orda görurler insallah

Kasığımda doluluk hissi yaşıyorum kanda gebelik yok duruyor fakat göğüslerim ağryo karın altımda doluluk var bilemiyorum napcağımı
Benimde ole oluyordu sanirim birazda psikolojik ben idrar testinde pozitif gordum hemen kana gittim negatif cikti bende dedim heralde ole hissetmek istedigim icin vucud o sekilde tepki veriyo galiba rabbim tüm evlat isteyenlere hayirli evlatlar nasip etsin

Amin inşallah

Ben şuan tekrar hamileyım yeni öğrendım , ve bundan 2 ay önce düşük yaptım sonradan böyle birşeyın var olduğnu öğrendım. ve bu hafta yapan bir hocaya gidicem ve yaptırcam etrafımda çok bunu yaptıran var düşük oldukdan sonra . Deneyın bence inşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsınız

Cok sevindim rabbim saglikli sihhatli kucaginiza almayi nasip etsin evet dunya duayla dönuyor insallah bol bol dua ediyorum bende evlat istiyenlerede ne yapiyormus bu hoca bununla ilgili peki bende olmazsa bulundugum yerde arastiririm

Cok sevindim rabbim saglikli sihhatli kucaginiza almayi nasip etsin evet dunya duayla dönuyor insallah bol bol dua ediyorum bende evlat istiyenlerede ne yapiyormus bu hoca bununla ilgili peki bende olmazsa bulundugum yerde arastiririm
Bugün teslim aldım ben muskamı
Kağıta dua yazıyor o kadar ümmü sübyan duası
Hamileliğn boyunca takıyorsun çocuk doğudukdan sonrada bebeğıne takıyorsan 2-3 seneye yakın

Bugün teslim aldım ben muskamı
Kağıta dua yazıyor o kadar ümmü sübyan duası
Hamileliğn boyunca takıyorsun çocuk doğudukdan sonrada bebeğıne takıyorsan 2-3 seneye yakın
Tesekkur ederim rabbim saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…