Gebeliğe Hazırlık Lütfen yardımcı olurmusunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Rukis26

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2021
1.201
447
43
30
Merhaba hanımlar; 26 yaşındayım Sgk günüm 417 emekli olmak istiyorum 40 ıma kadar çalışmam şart bu nedenle. Pazartesi işe başlıyorum 20 aylık oğlum var oda pazartesi kreşe başlıyor. Ben geçen ay Hsg oldum 2 gün sonra yumurtladım ve hamile kaldım maalesef düşük oldu. 2.çocuk çok istiyorum ama şimdi işe başladığım için beklemelimiyim. Aralarında yaş farkı olmasın biri okula biri kreşe gider bende çalışırım babanneside boş zamanlarında bakar diye düşünüyorum zaten torunlarını aşırı seviyor kadın. Arada kaldım beklesem ne kadar bekleyeyim. 36 aylık olunca oğlum devlet anaokulları alıyor mu bilginiz varsa sevinirim. Eğer alıyor ise oğlum 29 aylık oluncaya kadarda beklemek istiyorum işi bırakırsam zorlanmayayım diye birde bebek özlemi var çook ilk doğumum sezeryan oldu ve bebeğim ben görmeden 1 ay yogunbakımda kaldı o ilk günlerini görmediğim için hep içimde o ilk evlat kokusu ukte kaldı.

Üç yaş kreşler var canım mebe bağlı..aylık 200 lira bir ücreti var sadece.. istiyorsan yap ya ileride istersek de olmuyor bazı şeyler... eğer yardımcı olacak birileri varsa neden olmasın..yanlız 20 ay kreş için küçük yaş değil mi? Daha iki yaşında bile değil

Çalışacaksaniz bekleyin babaanne kaç yaşında onun içinde zor olur. Sonra bakamam falan diyebilir

Çok agresif yaşıtlarıyla oynamayı çok seviyor canım benimle oynamayıp sıkılıyor

Çalışacaksaniz bekleyin babaanne kaç yaşında onun içinde zor olur. Sonra bakamam falan diyebilir
Yaşlı değil genç bakarım diyo ama onun baktıgı çocukts var simdi kızının cocuguna bakıo oda seneye baslıo okula

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…