6 kere test yapmışsınız. Doğru sonuca ulaşmanız için yaklaşık 50 test yapmanız gerekiyor.Merhabalar herkese ben 8 Mart'ta korunmali ilişkiye girdim ardından iki gün sonra normal regl oldum tam gününde bitti. Benim içim rahat etmediği için 5-6 kez test yaptım bu süreçte ilişki üstünden 1 ay geçti tam olarak 8 nisanda regl olmam gerekiyordu aşırı ağrım var adet olacakmisim gibi ama bir türlü olamıyorum şuan 1 gün gecikmiş durumda reglm sizce neden olabilir geçen ayda normal günümden bir gün önce olmuştum zaten yardımcı olurmusunz lütfen
Dalga geçmeyin lütfen içim rahat etmediği için soruyorum. Reglm geciktigi için strese girdim hatta dünde test yaptım negatif çıktı bugün ağrım çok fazla akıntı geliyo hafuften ama regl olamıyorum6 kere test yapmışsınız. Doğru sonuca ulaşmanız için yaklaşık 50 test yapmanız gerekiyor.
Evet ama elimde değilki mesela dün olmam gerekiyodu olmayınca koşup test yaptım negatif çıktı bugünde henüz olmadım son çare buraya yazmak istedim az çok rahatlıyorum burada konuşunca sizcede bişey yoktur değilmi bir ay geçti olsaydı çıkardı mutlakakendinizde demişsiniz stres yaptım diye stresten dolayı gecikiyorsunuz kendinizi salın ve düşünmeyin ve bidahada bu kadar cok test yapmayın
Tamamda normal regl olmuşsundur geçen ay ve korunmalı ilşki yaşamışsınız neden koekuyosunuz ve 5-6 kerede test yapmışsınız,Dalga geçmeyin lütfen içim rahat etmediği için soruyorum. Reglm geciktigi için strese girdim hatta dünde test yaptım negatif çıktı bugün ağrım çok fazla akıntı geliyo hafuften ama regl olamıyorum
Korunmuşsunuz zaten bu kadar stres yapmaya gerek yok 3-5 gün gecikmeden birşey olmazEvet ama elimde değilki mesela dün olmam gerekiyodu olmayınca koşup test yaptım negatif çıktı bugünde henüz olmadım son çare buraya yazmak istedim az çok rahatlıyorum burada konuşunca sizcede bişey yoktur değilmi bir ay geçti olsaydı çıkardı mutlaka
Psikolojik olarak stres yapıyorum işte elimdde değil adet olmayı bekleyecegm sadece geçen ayda bir gün erken olup bu ay gecikince kokrtum yaniTamamda normal regl olmuşsundur geçen ay ve korunmalı ilşki yaşamışsınız neden koekuyosunuz ve 5-6 kerede test yapmışsınız,
Eğer korkuyosanız birliktelik yapmayın bence
Böyle birşeyde hamile kalma olasılığınız sıfır merak etmeyin
Teşekkür ederimKorunmuşsunuz zaten bu kadar stres yapmaya gerek yok 3-5 gün gecikmeden birşey olmaz
Bununla alakalı konu açmamıştm farklı bir konu açmıştım eve size özelden yazanda bendmSiz daha öncede konu açmamış mıydınız bununla alakalı hatta özelden msj da atan kişi siz misiniz?
Değil ama gecikince ister istemez tedirgin oluyorum burada okuyorum gebelikle regl ağrısı falan aynıymis yazanlar var o yüzden tedirgin oldumKorunmuşsunuz ve adet olmuşsunuz. Sizce gebelik mümkün mü?
6 kere test yapman bi anlam etmiyor ki günün geçmediği sürece 20 tane de test yapsan çıkması olağanüstü bir şey daha günün 1 gün geçmiş bu kadar stres yapmana gerek yok Zaten stresten gecikmiştir ha bide ne bu telaş arkadaşım hamile kalmış olsan aldırıcak mısın olsa da olmasa da Allah vergisi bu kadar endişeli yazman ne bilim şaşırttıMerhabalar herkese ben 8 Mart'ta korunmali ilişkiye girdim ardından iki gün sonra normal regl oldum tam gününde bitti. Benim içim rahat etmediği için 5-6 kez test yaptım bu süreçte ilişki üstünden 1 ay geçti tam olarak 8 nisanda regl olmam gerekiyordu aşırı ağrım var adet olacakmisim gibi ama bir türlü olamıyorum şuan 1 gün gecikmiş durumda reglm sizce neden olabilir geçen ayda normal günümden bir gün önce olmuştum zaten yardımcı olurmusunz lütfen
Ben zaten ilişkiden sonra regl oldum ama yinede emin olmak için yaptım testi dünde regl olmayınca tedirgin oldum hala olmadm onun için yazdım buraya birazda olsa rahatlamak icin6 kere test yapman bi anlam etmiyor ki günün geçmediği sürece 20 tane de test yapsan çıkması olağanüstü bir şey daha günün 1 gün geçmiş bu kadar stres yapmana gerek yok Zaten stresten gecikmiştir ha bide ne bu telaş arkadaşım hamile kalmış olsan aldırıcak mısın olsa da olmasa da Allah vergisi bu kadar endişeli yazman ne bilim şaşırttı
kusura bakma çok sinirlendiğim için cvp yazmadım kırmamak adına :) ama biraz mantık yahu 804544 kez test yapmışsınz negatif adet olmuşsun birde zaten daha öncede söyledik sanaBununla alakalı konu açmamıştm farklı bir konu açmıştım eve size özelden yazanda bendm
Ablacım bebek olsa regl mi olursun minik kuşumDeğil ama gecikince ister istemez tedirgin oluyorum burada okuyorum gebelikle regl ağrısı falan aynıymis yazanlar var o yüzden tedirgin oldum
Soylediniz zaten ama reglm geciktigi için tedirgin oldum bende rahatlamak adına yazıyorum burayada.kusura bakma çok sinirlendiğim için cvp yazmadım kırmamak adına :) ama biraz mantık yahu 804544 kez test yapmışsınz negatif adet olmuşsun birde zaten daha öncede söyledik sana
İlişki üzerinden 1 ay geçmiş.6 kere test yapman bi anlam etmiyor ki günün geçmediği sürece 20 tane de test yapsan çıkması olağanüstü bir şey daha günün 1 gün geçmiş bu kadar stres yapmana gerek yok Zaten stresten gecikmiştir ha bide ne bu telaş arkadaşım hamile kalmış olsan aldırıcak mısın olsa da olmasa da Allah vergisi bu kadar endişeli yazman ne bilim şaşırttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?