S senn892 Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2024 11 4 1 27 4 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi senn892 #1 Sürtünme ile ilişki yaşadım ilişki yaşadıktan birgün sonra regl oldum 2.ayımdayım ve geciktim hamile olma olasılığım ne kadar
Sürtünme ile ilişki yaşadım ilişki yaşadıktan birgün sonra regl oldum 2.ayımdayım ve geciktim hamile olma olasılığım ne kadar
Namutenahii "Direnenler yaşar" Kayıtlı Üye 13 Ekim 2016 3.822 6.885 158 4 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi senn892 #2 Sürtünmeye bağlı. Fizikte sürtünme 2 şekildedir. Kinetik sürtünme mi statik sürtünme mi? Çok muhim.
matioelvares Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2021 374 111 53 34 W 4 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi senn892 #3 senn892 .!.: Sürtünme ile ilişki yaşadım ilişki yaşadıktan birgün sonra regl oldum 2.ayımdayım ve geciktim hamile olma olasılığım ne kadar Genişletmek için tıkla... Hamile olma olasılığını sıfırdır. Kafanıza takmayın .bu yolla kimse kimse hamile kalamaz. Geçmiş olsun
senn892 .!.: Sürtünme ile ilişki yaşadım ilişki yaşadıktan birgün sonra regl oldum 2.ayımdayım ve geciktim hamile olma olasılığım ne kadar Genişletmek için tıkla... Hamile olma olasılığını sıfırdır. Kafanıza takmayın .bu yolla kimse kimse hamile kalamaz. Geçmiş olsun
matioelvares Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2021 374 111 53 34 W 4 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi senn892 #4 Namutenahii .!.: Sürtünmeye bağlı. Fizikte sürtünme 2 şekildedir. Kinetik sürtünme mi statik sürtünme mi? Çok muhim. Genişletmek için tıkla... İşine bak
Namutenahii .!.: Sürtünmeye bağlı. Fizikte sürtünme 2 şekildedir. Kinetik sürtünme mi statik sürtünme mi? Çok muhim. Genişletmek için tıkla... İşine bak
S senn892 Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2024 11 4 1 27 4 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi senn892 #5 matioelvares .!.: Hamile olma olasılığını sıfırdır. Kafanıza takmayın .bu yolla kimse kimse hamile kalamaz. Geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Cok teşekkür ederim araştırdığımda hamile kalanlar olmuş o yüzden stres yaptım gecikmem bu yüzden oldu büyük ihtimal
matioelvares .!.: Hamile olma olasılığını sıfırdır. Kafanıza takmayın .bu yolla kimse kimse hamile kalamaz. Geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Cok teşekkür ederim araştırdığımda hamile kalanlar olmuş o yüzden stres yaptım gecikmem bu yüzden oldu büyük ihtimal
matioelvares Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2021 374 111 53 34 W 4 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi senn892 #6 senn892 .!.: Cok teşekkür ederim araştırdığımda hamile kalanlar olmuş o yüzden stres yaptım gecikmem bu yüzden oldu büyük ihtimal Genişletmek için tıkla... O ihtimaller çok düşüktür sen stresten adet olamadın
senn892 .!.: Cok teşekkür ederim araştırdığımda hamile kalanlar olmuş o yüzden stres yaptım gecikmem bu yüzden oldu büyük ihtimal Genişletmek için tıkla... O ihtimaller çok düşüktür sen stresten adet olamadın
O Orangegreysky Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2022 25.018 En iyi cevaplar 3 80.712 528 4 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi senn892 #7 9 ay boyunca her gecikmenizi sürtüşmeye bağlamayacaksınız dimi?
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 58.919 225.090 1.223 53 4 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi senn892 #8 Lütfen aynı konuyu defalarca açmayın. hamilelik riski var mıdır? Ben bir ilişki yaşadım ilişkimin üstünden 7 gün felan geçti regl oldum 2.ayımda regl gecikmem var hamilelik riski var mıdır? Lütfen yardımcı olun www.kadinlarkulubu.com hamilelik riski var mıdır? Ben bir ilişki yaşadım ilişkimin üstünden 7 gün felan geçti regl oldum 2.ayımda regl gecikmem var hamilelik riski var mıdır? Lütfen yardımcı olun www.kadinlarkulubu.com
Lütfen aynı konuyu defalarca açmayın. hamilelik riski var mıdır? Ben bir ilişki yaşadım ilişkimin üstünden 7 gün felan geçti regl oldum 2.ayımda regl gecikmem var hamilelik riski var mıdır? Lütfen yardımcı olun www.kadinlarkulubu.com hamilelik riski var mıdır? Ben bir ilişki yaşadım ilişkimin üstünden 7 gün felan geçti regl oldum 2.ayımda regl gecikmem var hamilelik riski var mıdır? Lütfen yardımcı olun www.kadinlarkulubu.com