lütfen yardımm-acaba hamile miyim?

zynp85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
11
0
36
Ankara
arkadaşlar size bir sorum olacak tecrübelerinizden faydalanmak istiyorumm.
adetime yaklaşık 3-5 gün var. dayanamayıp bugün test yaptım ama sonuç negatiff:( enn erken ne zaman yapmalıyım testi??
bir de 2 gün öncesine kadar sol kasığımda ağrı ve sertlik vardı dünden beri bunların hiçbiri yokk. sadece bel ağrım var. bu aralar bazı şeyleri çook stres yaptım kendime bu hamileliğimi engellemiş olabilir mi:( (n'olur olmaz diyin) bi de eğer hamileysem kasığımdaki bu ağrının ve sertliğin ortadan kalkması normal mi???
şimdiden hepinize çooooooooook teşekkür ediyrmmm

adetin bi 5 gün fln geçsin en az o zmn yaparsan daha garanti olur..belirtilerde psikolojik olabilir..belirtiler için kesin bişey söleyemeyiz..hamileykende görülüyo bu belirtiler ama psikolojik olrk kndini şartlandrdığın zmnda olabiliyo

Canım öncelikle esti çok erkekn yapmışsın, bu bile sende stres yaratır. Belirtiler hakkında fazla yorum yapamayacağım çünkü herkesin bünyesi farklı ve gebeliğe farklı tepki veriyor. Stresin hamile kalmanı zorlaştıran en büyük etken olduğunu söylemeliyim, bunu yaşamış birisi olarak söylüyorum. Allahım en tez vakitte bebişine kavuşmayı nasip etsin, inşallah hamilesindir. Hayırlı haberlerini bekliyoruz :nazar:

Canım öncelikle esti çok erkekn yapmışsın, bu bile sende stres yaratır. Belirtiler hakkında fazla yorum yapamayacağım çünkü herkesin bünyesi farklı ve gebeliğe farklı tepki veriyor. Stresin hamile kalmanı zorlaştıran en büyük etken olduğunu söylemeliyim, bunu yaşamış birisi olarak söylüyorum. Allahım en tez vakitte bebişine kavuşmayı nasip etsin, inşallah hamilesindir. Hayırlı haberlerini bekliyoruz :nazar:

çook teşekkür ederim canımm inş....ben de çok istiyorum bu haberi vermeyi

Back
X