lutfen yardimm... fikirlerinize ihtiyacim var

herkes merak eder,bakman normal..ama esın komplekse gırmış anlaşılan..

bence artık hıc bahsetme yenı damattan..yoksa daha tanışmadan önyargılı olacak..

Ben de vicdan yapmisdim bakdim diye. Evet bahsetem. Zaten bir yazisini okudum orda x benim isim her seyden onemli yazmisdi net.de esim de ablan da evlenecek adami bulmus hic hoslanmadim diyor

Bende bunu diyecektim şimdi. :13:

Yani fikir vericek bişey yok ki herşeye konu açıyosunuz artık.Adam kıskanmış,tepki göstermiş.Her erkek yapabilir.Haklı demiyorum ama yapıyolar işte.10 kişi küs dedi,10 kişi küsme dedi nolucak?

Bakin ben ailemlebkonusa bilmiyorum derdimi dusuncemi burda oaylasdikca sakinlesiyorum o yuzden

Cok kirildim evet oysa ben onunka evlenene kadar ne kadar maas aldigini bie bilmiyordum. Sormadim da. Ailem de. Simdi calismiyor babam gel bizim yanimiza sana yardim edelim is bulalim ama yine de yetinemiyorlar iste

Şimdi anlaşılıyor kendi çalışmadığı için şu aralar oldukça gergin ve stresli kendini eksik ya da ezilmiş gibi hissediyor bu yüzden fazlaca alınmış kıskanmış bu duruma damat adayının iyi olmasına da olabilir bazen duygularımıza hakim olamayabiliriz biraz kırıcı konuşmuş olsa da size ben bunu kendi özgüveninin şu aralar eksik olmasına bağladım

Hic sanmiyorum dun bana hai yine iyisin en iyi kocayi sen bukdun git dua et allaha diyordu dusunun

Al iste ..... al . çok takilma boşver allahaskina

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hic sanmiyorum dun bana hai yine iyisin en iyi kocayi sen bukdun git dua et allaha diyordu dusunun

İşte o sözlerde yaşamış olduğu şuan ki durumuyla alakalı insan özgüven eksikliğini ya da ezikliğini karşı tarafı küçümseyerek ya da kendini överek yükseltmeye çalışır ego tatmini gibi yani kesinlikle farklı bir karekter sorunu yoksa kişinin bu böyledir hep ben böyle düşünürüm

Er gec goruseceyiz zaten onla karsilasdiklarinda nasilntepki vereceyinden korkuyorum

Er gec goruseceyiz zaten onla karsilasdiklarinda nasilntepki vereceyinden korkuyorum

Bence kendi işe başlarsa özgüveni yerine gelecektir stresli oldukça karşılaştığında tabi ki normal davranacaktır kötü bir niyeti olmayabilir eşinizin sadece kendi sıkıntılarından patlamış görünüyor

Insallah oyledir. Bosanmanin esiginden donmusken tekrar sirun yasamak istemiyorum

Bi de su var bosanmayi ben istedim o da bosanirsan bosan benim kaybeecek bir seyim yok dedi ama aileler razi olmadi bosanmamiza

Fazla gururlu sanırım eşiniz oldukça hemde gururuna yediremiyor hiçbirşeyi sevgiyi bile görmüyor gözü gibi insanı korkutur bir tarzı var :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…