Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yükselme çok iyi nerdeyse 2 katına çıkmış ki %66 oranında artış yeterlidir. Güzel gidiyo iki günde bi vermeye devam et hayırlı olsun gözün aydın olsunKızlarr lütfen yardımm3. Gün embriyo transferi sonrası 12. Gün beta hcg 13.22 çıktı doktorum pozitif ilaçlara devam dedi.46 saat sonra 24.55 çıktı doktor tutunamayabilir dedi
benzer durum yaşayan var mı pozitifi gördüğüme sevinemedim henüz
![]()
O daha mı önemli canm onu hiç duymadım doktorlar neden söylemiyorlar ki bunu.progestan kullanıyorum 2 tane vajinal yoldan acaba yanıltır mı2 gün sonra tekrar et cnm cok kotu görünmüyor progestoron değerine baktir istersen
Çok teşekkür ederim cevaplarınız içinYükselme çok iyi nerdeyse 2 katına çıkmış ki %66 oranında artış yeterlidir. Güzel gidiyo iki günde bi vermeye devam et hayırlı olsun gözün aydın olsun![]()
Tutunma değeri cnmO daha mı önemli canm onu hiç duymadım doktorlar neden söylemiyorlar ki bunu.progestan kullanıyorum 2 tane vajinal yoldan acaba yanıltır mı
İnşallahh hep olumlu düşünüp pozitif enerji göndermeye çalışıyorum inşallah benimle kalır hepTutunma değeri cnm
Hani dmeiş ya tutunamaz diye ama progestan kullaniyosan takviye dır. Bence iyi değerin inş daha cok artar![]()
İnşallah iyiye gidecektir zaman geçmez şimdiÇok teşekkür ederim cevaplarınız içininşallah hersey yolunda gider zaman geçmiyor beynim yandı benzer durumda birilerini aramaktan
![]()
İnşallahhİnşallah iyiye gidecektir zaman geçmez şimdi![]()
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın hayırlısıyla tutunur inşallah bebeğin sana huzurla kucagına alırsınİnşallahhbir de ilk kan verdiğim gün yani 12. Günün gecesinde çok hafif lekelenme şeklinde kan gelmişti biraz da o yüzden umutluyum yerleşme miydi acaba o diyorum
![]()
İnşlallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok teşekkür ederimRabbim emeklerini boşa çıkarmasın hayırlısıyla tutunur inşallah bebeğin sana huzurla kucagına alırsın![]()
Elbette yerleşme olabilirİnşallahhbir de ilk kan verdiğim gün yani 12. Günün gecesinde çok hafif lekelenme şeklinde kan gelmişti biraz da o yüzden umutluyum yerleşme miydi acaba o diyorum
![]()
Mutlaka yazarım ne güzel bir platform burası ilk kez konu açtım güzel geri dönüşleriniz için çok teşekkür ederim gönlümü ferahlattınızElbette yerleşme olabiliriki gün sonra kan verdiğinde değerini yaz buraya birlikte mutlu olalım
![]()
Ne yaptınnnMutlaka yazarım ne güzel bir platform burası ilk kez konu açtım güzel geri dönüşleriniz için çok teşekkür ederim gönlümü ferahlattınızDaha güzel konular açabileceğimiz günlere inşallah hep birlikte
![]()
Düştü değerim maalesef kimyasal gebelikmişNe yaptınnn
Canim cok uzgunum..cok gecmis olsunDüştü değerim maalesef kimyasal gebelikmiş![]()
Üzüldüm canımDüştü değerim maalesef kimyasal gebelikmiş![]()
İnşallah dış gebelik değildirCanim cok uzgunum..cok gecmis olsun..bende korkuyorum..7. Gun 29.7 cikti..9. Gun 46.5..bugun 11. Gunde baktiricam yani bugun allah izin verirse..ama ilk iki tahlilde artis yuzde 56..cok iyi degil kuzum..benimde..bugun netlesicek..yani..eger degerim dusmesse..dis gebelik riski var allah korusun..hemsirem eger olmayacaksa dedi allah korusun ..kimyasal olmasi daha iyi dedi...ben korkuyorum..dis gebelik olucak diye..