Lütfen yardımm !!

Bebisimolsunnf

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2022
25
16
18
29
Merhabalar kızlar 8 ağustosta hamile olduğumu öğrendim 394 çıktı beta hcg çarşamba günü kanamam oldu adet kanaması gibi hastaneye gittim 794e yükselmiş beta doktor progestan ve folik asit verdi kanamam azaldı ama hafif hafif yine var normal mi acaba progestan kullandıktan sonra kanama lekelenme olur mu ?

Merhabalar kızlar 8 ağustosta hamile olduğumu öğrendim 394 çıktı beta hcg çarşamba günü kanamam oldu adet kanaması gibi hastaneye gittim 794e yükselmiş beta doktor progestan ve folik asit verdi kanamam azaldı ama hafif hafif yine var normal mi acaba progestan kullandıktan sonra kanama lekelenme olur mu ?

Başıma gelmedi ancak birden bire kesilmiyor, ara ara kanama devam ediyor diye biliyorum. Ultrason muayenesinden sonra kese ve bebek görüldüğünde süreç daha net belli olur. Kanama alanının tam olarak nerede olduğu tespit edilmiş oluyor. İnşallah sağlıkla bir şekilde ilerler

Bana da yardım edin ne olur 6+0 geleyim birden bire göğüs hassasiyetim geçti iştahım kesildi normal mi yoksa bebeğime bisey mi oldu

Back
X