- 15 Ekim 2022
- 81
- -33
- 3
- 26
- Konu Sahibi ruhuolmuskadin
Merhaba kızlar,çok severek evlendim ama bir sürü dert çıktı.En başta düğündeki takıların hepsi yatırım denilip alındı benden,bana 1 tane bile vermediler.Ailemin vs taktıklarınıda aldılar.Daha sonra ise söylenen mehri vermediler...Maalesef ki çalışmıyorum,şuan bunu da istemiyorlar ve evlenince başka şehre taşındım burayı zerre bilmiyorum
. Bir şey almak istediğimde eşim istemezse almıyoruz.Ennufak ve ucuz şey için de geçerli bu,bu beni aşırı üzüyor.
Üstelik brn fazla naif biriyim asla sert olamıyorum hakkımı arayamıyorum bu yüzden saygı görmüyorum üstelik fazla ağlak biriyim....Bir de son zamanlarda eşime fazla ilgi gösterdikçe ve her şeyi konuşmaya çalıştıkca bana "darlama beni" diyor
böyle söyleyince ağlayacak gibi oluyorum ama farkettirmemeye çalışıyorum.
Yalnızım içimi dökecek kimse yok,ailemle de aramm iyi değil özel sebeplerden umarım okuyup yardımcı olursunuz,şimdiden teşekkür ederim...

Üstelik brn fazla naif biriyim asla sert olamıyorum hakkımı arayamıyorum bu yüzden saygı görmüyorum üstelik fazla ağlak biriyim....Bir de son zamanlarda eşime fazla ilgi gösterdikçe ve her şeyi konuşmaya çalıştıkca bana "darlama beni" diyor

Yalnızım içimi dökecek kimse yok,ailemle de aramm iyi değil özel sebeplerden umarım okuyup yardımcı olursunuz,şimdiden teşekkür ederim...