- 27 Ağustos 2024
- 61
- 6
- 23
- Konu Sahibi feyzaseloo
gebelik testi durdukça pozitifleşirse doğru mudur (yarım saati geçti)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.5 -2 saat sonra çok hafif silik çıkmış dikkatli bakınca görünüyor gebelik yok mudurHayır. İlk 5 dk dan sonrası ciddiye alınmaz.
1 saate kim öle kim kala bacım allah aşkına ya. Kuruma çizgisidir ya da test bozulmaya başlamıştır. Olmaz öyle şey o kadar merak ediyorsan hızlıca kan testi ver kurtul.1.5 -2 saat sonra çok hafif silik çıkmış dikkatli bakınca görünüyor gebelik yok mudur
kan testi veremiyorum izin alma imkanım yok ama ben ilişki yaşamadım zaten sürtündük (vajinaya baskılı) erkekte boxer vardı ben cıplaktım sürtünürken bosaldı gebelik var mıdır1 saate kim öle kim kala bacım allah aşkına ya. Kuruma çizgisidir ya da test bozulmaya başlamıştır. Olmaz öyle şey o kadar merak ediyorsan hızlıca kan testi ver kurtul.
böyle demeyin lütfen20 yaşında hamile kaldığım için evlendim
Merhaba lütfen yargılamadan anlamaya çalışın yorum yaparken hamile olduğumu unutmayın 3 senelik güzel bir ilişkim varken hamile kaldım ve ailelerimiz apar topar evlendirdiler ben hamile kalmadan önce kpss sınavına çalışıyordum araya evlilik girdi o telaşeler o stresli süreç ailelere açıklama...www.kadinlarkulubu.com
Ayrıca aynı konuyu yüz kere açıp açıp durmuşsun dert etme nolcak hamileysen bile bu attığım konuda ki kız gibi erkenden evlenir doğurursun. Anan baban iki kızar söver sonra da düğünü öne çekerler bitti gitti.
Avutulmak mı istiyorsun yoksa ihtimal dahilindeki gerçekleri mi ? Ona göre yorum yazıyım madem.böyle demeyin lütfen
gerçekleri öğrenmek istiyorumAvutulmak mı istiyorsun yoksa ihtimal dahilindeki gerçekleri mi ? Ona göre yorum yazıyım madem.
E yazdım o zaman. Korunmadığın sürece her şey olabilir. Korunduğun halde de olabilir öyle olan çok düşük ihtimaller de var. Alamayacağın sorumluluğun altına girme o zaman.gerçekleri öğrenmek istiyorum
boxer var iken ?E yazdım o zaman. Korunmadığın sürece her şey olabilir. Korunduğun halde de olabilir öyle olan çok düşük ihtimaller de var. Alamayacağın sorumluluğun altına girme o zaman.