lütfen yardımm..

jnsgrl

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2014
118
4
11
Malatya
bundan önceki konumu hatırlayanlar bilir tartışma sonucu erkek arkadaşıma tokat attım oda itti beni vwe sonrayanıma gelip seni bir daha aramycm demişti dayanamadım 2. günde mesaj attım iletilmedi mesajım bende tartışmamıza şahit olan arkadaşını aradım o gün tartışmadan sonra neler oldu bitti diye sinirden telini kırmış paramparça etmiş sadece hattını yerden almış arkadaşıyla epey konuştuk yanına gidersen beni aramasını söyle dedim ona bekledim aramadı ertesi gün oldu yani dün yine arkadaşını aradım yanına gitmemiş ama telde konuşmuşlar senin konunu açtım konuyu hemen kapattı dedi yinede yanına gidersen arasın beni söyle dedim bekledim dün gece atmadı gece uyandım attığım mesajlar iletilmiş ama ne arama var ne mesaj bu arada annesini de aradım kardeşi çıktı bankadaydı dedim eve gidersen beni aramasını söyle aramadı annesine mesaj attım tabi annesine değil sevgilimin adını yazarak beni ara dedim aramadı ve dün diyodum beni aramazsa hattı sabah kırcm diye uyandım hattı makasladım yeni bi hat alcm kızlar seven bi insan nasıl dayanır bu kadar benim de haksız olduğum taraflar vardı evet ama ben dayanamadım aradım küslüğe dayanamadım içine biraz kaybetme korkusu girsin istiyorum adamın umrunda değil umudu kesmelimiyim bilmiyorum cidden

Sen tokat atıyorsun o itiyor.Annesinn telefonuna mesaj yazıyorsun kardeşini arıyorsun ona mesajlar atıyorsun arkadaşınla beni arasın diye haberler yolluyorsun.........

Bence biraz sakinleş ve geri dur.Ve hatta büyü.

kesinlikle haklısınız kendime hakim olamıyorum küslük oldumu arada hele ki barışmak için neler yapmıyorum ki artık geri çektim kendimi hattımı kırdım bana ulaşmasına mani olcm gereçkten benimde kararlı olabileceğimi görsün istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…