Merhaba arkadaşlar
3 yıl sevgililik yaşadık 1 yıldır evliyiz hatta bugun evlilik yıldönümümüz, bu 3 yılın 1 yılı yanyana 2 yılı uzak mesafe ilişkisiydi tayini şırnaga çıkmıştı, o günü hatırlıyorum normalde dagda görev yapıyor merkeze inmişti sınav için neyse traş oldu falan akşamda dediki bana arkadaşlarla okey oynayacağız bende tamam dedim, 2 saat sonra yazmıştım cevap yok neyse bekledim aradım ikinci aramada açtı gürültülü bir yer ordan bir kadın o kim ya aç telefonu ahmett dedi o sıra telefon kapandı, neyse aradım yok,mesaj attım kadın vardı aldattın falan diye engelledim. neyse bu sonrasında yalvar yakar ulaştı arkadaşımın yanındaki kızdı dedi cıvıklık yaptı falan, kızın numarasını ver falan derken ben inandım, az öncede şeytan dürttü telefonunu kurcaladım ama nasıl kurcalama telegram yükledim eskiden kullanırdı,meger o akşam kızla buluşmuş ben hıçkıra hıçkıra ağlarken hatta kız diyorki o karıyı engelledinmi buda evet aramaz diyor ekran at diyor buda of daha yeni tanıştık bir dur diyor cizrede nasıl buldunda buluştun sizce bu mevzuyu açıp güzelce kavga edeyimmi şimdi yanımda uyuyor ama bir kaşık suda şuan boğa bilirim sizce ne yapayım a dostlar?