Gebeliğe Hazırlık lütfen yardımmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ebruuu34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2020
124
29
28
27
s.a.t tarihim 2 kasım bat tarihim 4 aralık , kasımın 20 sinde yumurtladım , bata 4 gün var ama son iki gündür beyaz akıntı geliyor ve vajinama ara ara ağrı giriyor , ve bacaklarıma ağrı geliyor , yataga yattıgım zaman sanki çok ağır işler yapmışım çok ayakda durmuşum gibi inanılmaz ağrı hissediyorum . Bi buçuk haftadir gögüslerim dolgunlaştı ve yeşil damarlanma oldu . Tekrar mı yumurtluyorumdur ?

Canim burdan okudugum kadariyla gebelik belirtisi bunlar erken gebelik testi yap istersen

Canim burdan okudugum kadariyla gebelik belirtisi bunlar erken gebelik testi yap istersen
merhaba 1 saat önce çamurumsu kahverengi bi akıntı geldi , regl oldum galiba dedim ped taktim , böyle çok az şekilde kahverengi lekelenmeler olmuş 😞

merhaba 1 saat önce çamurumsu kahverengi bi akıntı geldi , regl oldum galiba dedim ped taktim , böyle çok az şekilde kahverengi lekelenmeler olmuş 😞
Belki oda yerlesme kanamasidir burda oyel yazanda war canim test yapsan iyi olur

canım yarını bekliyim diyorum eğer yarın kan gelmezse sağlık ocagına gidip kan verecegim🤗

Back
X