selam kızlar 20+3 deyim ilk bebegimi 18+5 te rahim agzı yetmezliginden kaybettim şimdi ikizlere hamileyim 12 inci haftada dikiş atıldı şu an sadece lavobo ihtiyacı için kalkıyorum benimle aynı durumda olan varmı bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
Canim cok gecmis olsun. Annelik boyle kutsal ve zor. Gucunu ve sabrini kutluyorum. Cennet senin gibi guclu annelerin ayaklari altinda emin ol. Allah yavrularini saglikla kucagina almayi nasip etsin ve oyle evlatlar versin ki sana onlar icin katlandigin herseyin ve verdigin emeklerin karsiligini versinler, seni baslarinin taci yapsinlar. Allah yavrularini sana ve seni de onlara bagislasin. Bazen sıkılırsan eger bebislerinin yuzunu gorecegin, minicik ellerini avcunun icine alacagin zamanin cok yakinda oldugunu dusun..zaman o kadar hizli akacak ki goz acip kapayinca bebislerinle hastaneden eve dònerken bulacaksin kendini...Aman camı acmayalim, aman yavas gidelim diyeceksin) o zaman katlandigin tum zorluklar gecip gidecek.Az kaldi biraz daha sabret, Allah'in izniyle hersey cok guzel olacak buna inan. Dualarim seninle unutma...