Lütfen yardımmmm

ilay_42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
31
0
86
46
Konya
transferimin 3 günü ve yumurta akı gibi akıntım var bu normalmi lütfen birileri bana yardım etsin çok korkuyorum

canım aynı konuyu ben de 2 gün önce açtım bende de 3 gün bu akntı geldi... korkma sakın inş.bende şu an 5 günümü bitirdim inş. sonucumuz güzel olurrr

canım aynı konuyu ben de 2 gün önce açtım bende de 3 gün bu akntı geldi... korkma sakın inş.bende şu an 5 günümü bitirdim inş. sonucumuz güzel olurrr

cevap yazdığın için teşekkür ederim.beni birazda olsun rahatlattın Allah inş.:Saruboceq: hepimizin gönlüne göre versin sonucunu mutlaka bildir

arkadaşım korkma inşallah hayırlı olur bendede olmuştu ve dr olması normal demişti ama istersen sende dr danış ve sakin ol lütfen heycan stres yok bebişler seninledir inşallah

arkadaşım sıkma canını normal bi durum.bendede cok olmuştu.ve şuan ikizlerime hamileyim.umarım onun belirtilerdir.stres yapma yeter.sabret.gerisi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…