Tüp Bebek Merkezleri Lütfen yardımmmm............

zlmzlem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
156
26
68
İstanbul
Ben tam 4 kez tüp bebek denemesi yaptım ama hiçbirinden sonuç alamadım

Şimdi 5 kez yeni bir tedavi için bana anne olma mutluluğunu yaşatması için yeni bir merkez arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
ben tam 4 kez tüp bebek denemesi yaptım ama hiçbirinden sonuç alamadım

şimdi 5 kez yeni bir tedavi için bana anne olma mutluluğunu yaşatması için yeni bir merkez arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

tavsiyelerinizi bekliyorummm

:92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Hakkinizda hayirlisi.insallah son denemen olur cok bekletmez bebisin.
Ben 9 sene evlat hasretiyle yanan sayisiz tedaviler,asilamalar,tup bebek denemis biri olarak kesinlikle memorial derim.
oncelikle merkezden onemlisi neden olmuyor,neler yapilabilinir buna cevap bulman.
ben 3.denemede memorial da ilk denemede kavustum.Biz merkezleri fikir almak icin dolastik.en son memorial da Semra hnm la gorustuk senelerce cogu doktorun goremedigini o gordu ameliyatlar v.s derken 3.denemeye basladik.Nil arkadasim da 7.denemede memorial da ogluna kavustu.olumsuz dusunme sen inandikca,umut ettikce er gec gelecek bebisin insallah.

Hakkinizda hayirlisi.insallah son denemen olur cok bekletmez bebisin.
Ben 9 sene evlat hasretiyle yanan sayisiz tedaviler,asilamalar,tup bebek denemis biri olarak kesinlikle memorial derim.
oncelikle merkezden onemlisi neden olmuyor,neler yapilabilinir buna cevap bulman.
ben 3.denemede memorial da ilk denemede kavustum.Biz merkezleri fikir almak icin dolastik.en son memorial da Semra hnm la gorustuk senelerce cogu doktorun goremedigini o gordu ameliyatlar v.s derken 3.denemeye basladik.Nil arkadasim da 7.denemede memorial da ogluna kavustu.olumsuz dusunme sen inandikca,umut ettikce er gec gelecek bebisin insallah.

öncelikle hayırlı olsun peki canım sizin sorun neydi?

öncelikle hayırlı olsun peki canım sizin sorun neydi?

Bizim sorun oncelikle bendeydi.tuplerim kapaliydi.laporskobi yapildi ve acildi.sonrasinda esimin tahlilleri dusuk cikti.ilac tedavisiyle yukseldi.asilamalar denendi olmadi.tup bebege gecildi esimin sonuclar iyi benim rahim filmi temiz sans cok dediler ama olmadi.cok merkez gezdim hep sebepsiz dediler oysa ki Rahim disinda film ve usg de gorulmeyen miyomlar varmisti.histeroskobi de goruldu.bu miyomlar rahim seklini bozmus.miyomlar alindi rahim duzeltildi sonra 3.deneme yapildi.

canım öncelikle umudunu kaybetme inşallah umuduna kavuşursun...hangi merkezlerde yaptırdın?

Bana mi yazdin? anlayamadim.yine de cevap vereyim.Memorial da yaptirdim.cok sukur kollarimda.Kesinlikle tavsiye ederim.Isteyen ,emek veren herkesin kucagi tez vakitte dolar insallah.

Back
X