Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben tam 4 kez tüp bebek denemesi yaptım ama hiçbirinden sonuç alamadım
şimdi 5 kez yeni bir tedavi için bana anne olma mutluluğunu yaşatması için yeni bir merkez arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Hakkinizda hayirlisi.insallah son denemen olur cok bekletmez bebisin.
Ben 9 sene evlat hasretiyle yanan sayisiz tedaviler,asilamalar,tup bebek denemis biri olarak kesinlikle memorial derim.
oncelikle merkezden onemlisi neden olmuyor,neler yapilabilinir buna cevap bulman.
ben 3.denemede memorial da ilk denemede kavustum.Biz merkezleri fikir almak icin dolastik.en son memorial da Semra hnm la gorustuk senelerce cogu doktorun goremedigini o gordu ameliyatlar v.s derken 3.denemeye basladik.Nil arkadasim da 7.denemede memorial da ogluna kavustu.olumsuz dusunme sen inandikca,umut ettikce er gec gelecek bebisin insallah.
tavsiyelerinizi bekliyorummm
canım geçmiş olsun.inşallah umutlarımıza en yakın zamanda kavuşuruz.hangi merkezler de yaptırdın tedaviyi ve sizin sorun neydi?
öncelikle hayırlı olsun peki canım sizin sorun neydi?
canım öncelikle umudunu kaybetme inşallah umuduna kavuşursun...hangi merkezlerde yaptırdın?
Yanlisim yoksa arkadasim bu merkezde 4500tl ilaclarda dahill kk uyelerineeee ara ve sole istersennnCANIM KESİNLİKLE BAHCECİ UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
BUNUDAA İZLEMEDEN GEÇME CANIM
Dinamik Embriyo İzleme Sistemi videosunu izle - Sağlık - Mynet - Video
HAKINDA HAYIRLISI OLSUN
![]()