Bebek Beslenmesi Lütfen yardımmmm

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sevoso

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2013
20
0
36
Ankara
Üç aylık oğlum meme ve mama alıyor. Günde üç kez 90 cc mama veriyorum 5 kezde emziriyorum. Ama artık doymuyor sanırım sütüm yeterli gelmiyor. 120 cc verdim az evvel hepsini içti ve çok mutlu. Sütümü artırmak için okadar çabalıyorum hala ama olmuyor olmuyor işte. Uğraştıkça tam tersi oluyo. Mama miktarını bu gidişle artırmam gerekecek fakat bunu hiç istemiyorum çünkü mamalar malum doğal değil gdo olabilme ihtimali var vs vs.. Evde pirinç unuyla muhallebi yapıp yedirsem sizce erken mi? Ek gıdaya geçmek için daha bir ayımız var. Napıcamı bilmiyorum kafam çok karışık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım seni çok iyi anlıyorum çünkü bende aynı şeyleri yaşadım. benim oğlumda 4 ay emdi ama kilo alamadı doktor mamaya başlıyacağız dedi.ve maalesef başladık. ilk zamanlar çok takıyordum ama şimdi oğluşum 6 aylık mama veriyorum ve emzirmeye devam ediyorum. çok şükür kilosu da sağlığı da yerinde. ama emmesi mama öncesi aperatif gibi. çalışmaya başlayıncada sütüm azaldı. ama önemli olan bebişlerimizin doyması, büyümesi ve sağlıklı olması. sütümün son damlasına kadar emzirmeye devam edeceğim tabi. bence muhallebi için çok erken. onların sindirim sistemleri daha gelişmedi.benim doktorum 4. ayda da ek gıdaya başlatmadı sadece anne sütü ve mama dedi. 5. ayda başladık bizde. ben şöyle yapıyordum. önce emzirip sonra mama veriyorum ki beni unutmasın. birde gece emzirmeye özen gösterdim. uyku halinde daha güzel emiyor çünkü. eğer biberonla veriyorsan devam sütünü, aventin yavaş akışlısını al. anne memesine en yakın diye ben onu kullandım. çok üzme kendini. sütün gitmesinde 1 numaralı etken üzüntü çünkü. bebişinin sağlığı yerindeyse takma kafana.

Sütün yetmediği için mecburen vereceksin ek mama
pirinç unuyla yaptığın muhallebiyide verebilirsin onuda sever hem tok tutar...

Back
X