Lütfen yardımmmmm bi bakın...

gzddmrlli

You can if you think you can
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
3.047
3.041
Merhaba hanımlar,bu saatte kimler burada bilmiyorum ama,birkaç bilgili kişiye an itibariyle çok ihtiyacım var.Direkt konuya giriyorum, erkek arkadaşım bugün kaza yaptı.arabanın sağ ön kısmı,tekerleğe kadar minibüsün altına girdi.kaza sırasındada hava yastıkları açılmış.Direksiyondan ve sağ ön koltuğun önünden.Ayrıca ön camın yine sağ kısmı çatladı baya.Bu araba perte çıkarmı? Bir bilginiz varmı yada etrafınızda bir bileniniz varmı sorabileceğiniz? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.Bizim için perte çıkması daha iyi olucak bilmemnerden arabanın ücretini alıcakmış perte çıkarsa.Yok çıkmazsa araba tamir edildikten sonra hasar kaydı olucağı için fiyatı baya düşücek çünkü.Büyük zarar olucak satarken. :KK43:

perte çıkması için arabanın baya bir haşat olması lazım ki sevgilin de bence bunu biliyordur.erkek sonuçta

canim ya sanmıyorum perte cikacagini. enistem sanayide kaportaci benim ordan biliyorum. malesef oyle arabalar dedgin gibi ucuza satiliyor sanayicilerde alip yaptrip satiyorlar. sevgilin ya onu yaptiracak kullanmaya devam edecek. yada hasarli olarak yaptirmadan satacak tamir masrafindan kurtulacak. yaptiripda satsa ugrastigina degmez.

Canım geçmiş olsun çok :KK43:
Ben de kaza yaptım geçen sene ama sizin ki kadar ciddi değil...sol tekerlekle kaldırıma çıktım diğer araçla carpismamak için...ve frene hemen basmadigim için bayağı bi sürttu kaldırımda...arabanın sol tekerleği yamuldu ve alt kısmına çok ciddi zarar vermisim...kaportada çizik bile yoktu ve araba perte çıktı....kasko piyasa değerinde ödeme yapmıştı
Yani tam emin değilim ama yapim masrafı için astari yüzünden pahalıya geliyorsa direk pert diyorlar...

Bazı experler ne yazık ki servisle anlasip asla pert demiyor...kaskoyu bir gözden geçirin %kaç için pert sayılıyor...
bi de arabanın değeri nedir ve tamir ücreti ne çıkardılar?

Allah korumuş geçmiş olsun.
Buyuk ihtimal perte cikar.
Sevgiliniz icin bir kurban kesin gelecek parayla bari

arabanın zaten kaskosu var.tamir için para ödemeyecekler.kasko ödeyecek tamir masraflarını.arabayı kaskoya yaptırın.binmeye devam edin.satacağınız zamanda öyle araba bedavaya gitmiyor.3-5 bin aşağıdan gider.o kadar bile aşağıya gitmez.sağ ön taraf çünki.böyle şeyler olur.allah beterinden korusun

canım iyiki sevgilin ölmemeiş, ölebilirdi de. sağ kurtulduğuna dua et önce maddiyat hesabı yapacağına.
geçmiş olsun

canım iyiki sevgilin ölmemeiş, ölebilirdi de. sağ kurtulduğuna dua et önce maddiyat hesabı yapacağına.
geçmiş olsun

Haklısın canım.Ama zaten araba konusu benim değil onun derdi aslında :))) Akşam 7den beri perte çıkarmı çıkmazdı konusunu döndürüp duruyor.O yüzden sorayım dedim.Yoksa kim takar arabasını yani.

Bazı experler ne yazık ki servisle anlasip asla pert demiyor...kaskoyu bir gözden geçirin %kaç için pert sayılıyor...
bi de arabanın değeri nedir ve tamir ücreti ne çıkardılar?

Hiç bilmiyoruz araba daha bugün çekildi.Tek bildiğim Güneş Sigorta olduğu.Zaten erkek arkadaşımında tek bildiği şuanda bu :)

ayyyy sevgilin o arabadan sağ kurtulmuşya arabayı at çöpe gitsin

Bende öyle diyorumda,erkek beyni.Arabasına aşık erkek beyni.Hatta genel olarak arabalara aşık erkek beyni.Ne güzelde kurtuldum demiyoda.Araba perte çıkarmı diye taktı kafasına.Çıksada yenisini alsam hemen diye.Deli gibi bişey,ay çocuk büyütüyorum ayol :KK69:

perte çıkması için arabanın baya bir haşat olması lazım ki sevgilin de bence bunu biliyordur.erkek sonuçta

Bilmiyor ne yazıkki.Yani arabanın sağ tarafında çok mekanık detayları olmazmış.Orta ve solda olurmuş.Bu yüzden kendiside perte çıkmasını istediği için,acaba olurmu olurmu diye yedi kendini.Benide yedi tabi.Bilmiyoz o_O

Adam kendi perte çıkcakmış arabanın derdinde mi?

Ben soğurdum be gözde vallahi.

Biz bizimkine boşuna paragöz demişiz:KK53:

Bende öyle diyorumda,erkek beyni.Arabasına aşık erkek beyni.Hatta genel olarak arabalara aşık erkek beyni.Ne güzelde kurtuldum demiyoda.Araba perte çıkarmı diye taktı kafasına.Çıksada yenisini alsam hemen diye.Deli gibi bişey,ay çocuk büyütüyorum ayol :KK69:
bence bi süre raba kullanmasın :) gerçi erkek kafası işte ölümdende dönseler araba tutkusundan vazgeçemiyolar işimiz var bunlarla hahhayt :KK68:

bence bi süre raba kullanmasın :) gerçi erkek kafası işte ölümdende dönseler araba tutkusundan vazgeçemiyolar işimiz var bunlarla hahhayt :KK68:

Ay hiç sorma yaa.İki dk bırakmadı kazasına üzüleyim.Sana bişey olmamış ya önemli olan bu dedim, arabasız kalırsamda bana bişey olur gözde o açıdanda düşün ve üzül Allah aşkına.Bi sor etrafına perte çıkarmı diye DEDİ. :KK57: Valla deli beo_O

Arac perte cikar mi cikmaz mi bilmem ama cok gecmis olsun Allah beterinden korusun.

X