Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk fotografta hafif var gibi diger ikisinde goremedim reglinize henuz var isterseniz 3 4 gun sonra tekrarlayin testiRegle daha 8 gün var benim gögüs ağrılarım falan oluyor şüphlendim de yaptım daha doğrusu ilk yaptığımda silik iki çizgiydi daha sonra çok çok çok silik bir şekilde kaldı
Evet ilk pozitif çıkıp sonra gidiyor mu testlerdeilk fotografta hafif var gibi diger ikisinde goremedim reglinize henuz var isterseniz 3 4 gun sonra tekrarlayin testi
gitmemesi lazim normalde kurudukca koyulasir o yuzden gebellik testinde ilk 5 10 dakika baz alınır sonra belli bir sure gectikten sonra cikan testlerdeki cizgiler kuruma cizgisi olarak kabul edilir supheniz varsa henuz erken dediğim gibi 3 4 gun sonra tekrarlayin zaten gebelik oluşmuşsa hcg 2 gunde bir atar bu sekilde cizgi daha da koyulaşmış olurEvet ilk pozitif çıkıp sonra gidiyor mu testlerde
20 gün geçti demişsinizBu test pozitif mi oluyor anlamadım 20 gün geçti halsizlik baş dönmesi var
En son ki adetimden sonra 20 gün geçti demek istedim20 gün geçti demişsiniz
Sonra regle 8 gün var demişsiniz anlamadım
Pozitif gibi duruyorRegle daha 8 gün var benim gögüs ağrılarım falan oluyor şüphlendim de yaptım daha doğrusu ilk yaptığımda silik iki çizgiydi daha sonra çok çok çok silik bir şekilde kaldı
Teşekkür ederimmPozitif gibi duruyor
Yaşadığınız belirtilerle Çizginin koyuluğu tutmuyorÇok silik bir çizgi görüyorum çok çok silik daha 8 gün var adetime erken diye mi acaba negatiflerde bembeyaz oluyor diyorlar da şüphelendim bende olabilir mi