Çocuk Hastalıkları LÜTFEN YARDIMMMMMM

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

filizsedanur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
25
5
1
32
Arkadaşlar 6.5 aylık erkek bebegim var dalin sıvı deterjani ve yumusaticisini kullanıyorm ama bebegimin yüzü ve vücudu egzama gibi oldu sizce neden çok üzülüyorum öyle gorunce

hemen doktora götürün belki içindeki bir şeye alerjisi vardır ya da birşey dokunmuştur mutlaka doktora götürün ilerlemsin,çok kötüyse acile götürün

Çok geçmiş olsun ilk iş olarak bir dermatoloğa gidin.

Yediği içtiği mama yada benzeri bişeyden, yada ek gıdaya başladıysanız onunla alakalıda olabilir. Bir hastanede alerji testi yaptırın, önce dr a götürün. Geçmiş olsun.

Eğer emziriyorsanız sizin yediğiniz bir şeyde alerjik olabilir. Bu kabartılar olduğunda ne yedirdiğinizi yada o gün ne yediğinizi düşünün mutlaka..

İçiniz rahat olsun deterjandan.benim bebeğimin her yerinde kırmıZılıklar oluştu hemen kaptığım gibi doktora koştum..doktor vernel kullanma dedi.ben bebek için deterjam ve yumuşatıcısını kullanıyordum.yumuşatıcıyı kestim bir daha olmadı.yumuşatıcı yerine sirke koyun.ve hassas durulama da yaptırın.

işte bende dalinin hem sıvını hemde yumusaticisini kullanıyorm araştırdım ondan suphelendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…