• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürtünme ilişkisi

İnşallah attığım testlere de bakar mısınız lütfen
Kesinlikle negatif olmuş olsa 27 gün içinde çoktan cikarti benim idrarda ilişkiden 10 gün sonra silik cizgi çıkmıştı bunlarda silik cizgi bile yok

Merhaba son olarak bişey sormak istiyorum 17 Mayıs sürtünme yaşandı ben 30 Mayıs test yaptım negatifti 3 Haziran regl oldum 3 4 5 Haziran normal kanamam oldu 6 Haziran az oldu 7 Haziran lekelenme oldu ve 13 Haziran bugün yine test yaptım her ihtimale karşı sabah idrarımla ve yine negatifti son olarak görüşleriniz belirtir misiniz lütfen exstrem bı olay olmaz dimi
üçüz doğuracaksın. isimlerini sırayla Sürtüngen, Sürtüncan ve Sürtünnur koyacaksın yoksa bi dahaki sürtüşmede ikinizin de şeyi alev alacak 🪄 🧙

üçüz doğuracaksın. isimlerini sırayla Sürtüngen, Sürtüncan ve Sürtünnur koyacaksın yoksa bi dahaki sürtüşmede ikinizin de şeyi alev alacak 🪄 🧙
Bidaha olmayacak emin olabilirsiniz iyi akşamlar

Şuan bu regli düzeninin bozulma nedeni yaşadığın stres zaten. hayır hamile değilsin rahat ol artık bidaha da kendini yıpratmaman açısından kalkışma böyle şeylere

Şuan bu regli düzeninin bozulma nedeni yaşadığın stres zaten. hayır hamile değilsin rahat ol artık bidaha da kendini yıpratmaman açısından kalkışma böyle şeylere
Öncelikle teşekkür ederim cevapladığınız için testler ve yaşadığım regl kanıtlıyor ama içim rahat etmedi bı türlü

Anlıyorum zaten olma olasılığım çok düşük regl de oldum iki kez test te yaptım negatifti testlerin birini sürtünme ilişkisinden 13 gün sonra birini de 27 gün sonra yani bugün yaptım ama içimdeki kuruntudan bı türlü kurtulamıyorum
Bende aynı durumdayım bana da yardımcı olur musun bende iç çanaşırı vardı sert sürtündü ama boşalma benim bedenim dışımda bir yere oldu yumurtlama dönemindeymişim adetime çok var daha çok korkuyorum

Ben o günden sonra iki kez regl oldum ilki gecikmeli oldu 3. Reglimede az kaldı bu saatten sonra korkmama gerek yok dimi

Back
X